Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Techirghiol 2024 – Glasul Speranțelor“, Editiția XXIII, organizată de Iory’s Travel World SRL, cu peste 33.000 de euro (DOCUMENT)

ro

09 Apr, 2024 17:00 656 Marime text
Primăria Techirghiol. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Techirghiol
  • Festivalul se va desfășura la Teatrul de Vară „Jean Constantin“, din Techirghiol în zilele de sâmbătă, 22 iunie 2024 - Concurs „Trofeul Techirghiol + Recital»“ și – duminică, 23 iunie 2024 - Gala Laureaților.
Iorys Travel World SRL a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Techirghiol, contractul vizând organizarea Ediției a XXIII-a a festivalului „Techirghiol 2024 – Glasul Speranțelor“.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 165.950 de lei fără TVA, adică peste 33.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Festivalul național de muzică ușoară Ed. XXIII- Glasul Speranțelor, Techirghiol- Cf Publicatie 8367“.
 
În descrierea achiziției se precizează că este vorba despre „Servicii de organizare festival - Concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești «Techirghiol 2024 - Glasul Speranțelor» ediția a- XXIII-a“.
 
Conform descrierii, perioada de desfășurare este 22-23 iunie 2024.
 
Se mai precizează că „serviciile includ: - Amenajare și echipare/completare aparatură existentă scenă (lumini, scenă, efecte speciale, lasere, sonorizare) și asigurarea personalului tehnic aferent – Producție spectacol (prezentatori, artiști, orchestra acompaniament, scenario regie, etc), în conformitate cu specificațiile din Regulament, anexa l caietul de sarcini nr. 8360/26.03.2024; - Asigurarea vizibilității evenimentului (parteneriat media cu o televiziune/ site de promovare); - Servicii auxiliare: servicii hair styling, make-up, design vestimentar, hostess, catering backstage, protocol, rider-e ospitalitate, cazare, masa, transport, artiști, staff și oficialități, achiziționare plachete/diplome,buchete flori,aranjamente florale, etc)“.
 
Festivalul se va desfășura la Teatrul de Vară „Jean Constantin“, din Techirghiol în zilele de sâmbătă, 22 iunie 2024 - Concurs „Trofeul Techirghiol + Recital»“ și – duminică, 23 iunie 2024 - Gala Laureaților.
 
Despre Iorys Travel World SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 9 aprilie 2024, Iorys Travel World SRL a fost înființată în 2011, are sediul social în Techirghiol, pe strada Mărășești, nr. 2 și se ocupă de facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.
 
Asociat unic și administrator figurează Claudiu Dumitru Epure.
 
Conform termene.ro, Iorys Travel World SRL figurează cu opt achiziții directe (Orașul Techirghiol printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Iorys Travel World SRL a declarat un angajat, profit aproape 885.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,09 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Seaside Playgrounds SRL va amenaja un loc de joacă în Parcul Terapeutic Techirghiol. Contract de peste 700.000 lei (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii