Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cursul pentru jurnaliștii care transmit din zone de conflict, ediția a XX-a, organizat la Constanța

ro

01 May, 2024 08:07 392 Marime text
Foto: Facebook/MApNDirecţia informare şi relații publice a Ministerului Apărării Naţionale, cu sprijinul Statului Major al Forţelor Navale, Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale și Statului Major al Forţelor Aeriene organizează, în perioada 2 - 7 iunie, cea de-a XX-a ediție a „Cursului pentru jurnaliștii care transmit din zone de conflict”.

Potrivit MApN, cursul se va desfășura la Constanța şi va aborda teme privind procedurile de acreditare şi de lucru ale jurnaliștilor pe timpul operațiilor militare, reguli de siguranță şi protecție în zonele de conflict, aspecte privind securitatea operațională și proceduri de acordare a primului ajutor.

De asemenea, cursanților le vor fi prezentate tehnica de luptă din dotarea unor structuri militare din Armata României, tehnici de supraviețuire, trageri demonstrative, precum şi modul de executare a unei misiuni într-o zonă de operații.

În vederea asigurării unui antrenament intensiv și eficient, numărul jurnaliștilor - redactori, cameramani şi fotoreporteri - care vor participa la curs este limitat la 20.

Detalii privind organizarea cursului şi documentele de înscriere pot fi obținute accesând site-ul: https://www.mapn.ro/corespondenti/index.php. După completare, documentele solicitate vor fi transmise, prin fax sau e-mail, la Direcţia informare şi relații publice, până la data de 20 mai 2024.

Citește și: 

Cursul pentru jurnaliştii care transmit din zone de conflict se desfășoară la Mangalia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii