Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestele din România, în presa internațională

ro

22 Jan, 2017 22:38 2386 Marime text
Sub numele de „Mii de oameni se alătură protestelor antiguvernamentale din România împotriva unor proiecte de reforme legislative”, Reuters a publicat, astăzi, un reportaj semnat de Luiza Ilie și editat de Greg Machlich.

„Mii de români au manifestat în București și în întreaga țară duminică, pentru a protesta împotriva intențiilor guvernului de a decriminaliza anumite infracțiuni și de a grația anumiți condamnați prin decrete de urgență despre care criticii spun că amenință să submineze combaterea corupției la nivel înalt”, este începutul articolului la care facem referire. 

De asemenea, sub semnătura corespondentei Kathrin Lauer, agenția de presă DPA a relatat despre manifestația de la București. „Mii de români l-au avut alături de ei pe președintele Klaus Iohannis la un protest de stradă în București, duminică, împotriva planurilor guvernului de a relaxa legile anti-corupție”, se arată în ştire.

Şi agenția France Presse a relatat despre protestul din capitala României, sub titlul „Peste 10.000 de români, inclusiv președintele, împotriva unui proiect de grațiere”.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii