Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vreme caldă în toată ţara Vezi prognoza pe trei zile

ro

21 Apr, 2011 16:30 870 Marime text

Deasupra ţării noastre este zilele acestea un aer continental, destul de cald, cu un un conţinut mic de umezeală. Cu alte cuvinte, vremea va fi plăcută şi precipitaţiile vor fi puţine.

Joi avem parte de vreme frumoasă. Temperatura aerului depăşeşte la amiază 15 grade în toată ţara, cu excepţia litoralului, unde vor fi valori mai mici, 12-13 grade. În Câmpia de Vest maximele pot trece de 20 de grade la Timişoara şi Arad. Către seară va ploua slab în nord-est şi la munte. Vântul nu trece de moderat în nicio regiune.

În Capitală ne bucurăm de soare toată ziua, dar dimineaţa va fi destul de rece, cu doar 3 grade în termometre. La amiază însă vor fi 19 grade.

Meteorologii anunţă soare şi pentru ziua de vineri. Nori cu ceva ploi trecătoare se aşteaptă doar în zonele de munte şi în dealurile subcarpatice mai ales din Muntenia şi Transilvania.

Nori cu ceva ploi trecătoare se aşteaptă doar în zonele de munte şi în dealurile subcarpatice mai ales din Muntenia şi Transilvania. În rest, vâtul prinde o idee putere prin regiunile extracarpatice, dar în rest, abia dacă adie, iar maximele aduc de la 13 grade la Constanţa la 22-23 de grade în vestul şi centrul ţării.

Ziua de vineri în Capitală aduce cer o idee mai încărcat de nori după amiază, dar şansele de ploaie sunt mici. Temperatura aerului scade, dar nu prea mult, aşa că la amiază vor fi 16-17 grade.

În prima zi de weekend se adună nori doar temporar prin nordvestul ţării şi la munte după amiază, când sunt anunţate ceva averse de ploaie cu fulgere şi tunete. Dar în rest, vîntul e ceva mai alert doar prin nordul Moldovei, iar maximele continuă să fie plăcute, cu valori de la 15 la 21 de grade.

Ziua de sâmbătă se anunţă în Capitală cu soare de la răsărit până la apus, fără nori şi aproape fără pală de vânt. Mai mult, maxima va aduce 17, dacă nu chiar 18 grade, dar în noaptea de Înviere vom avea nevoie de pulovere şi geci, pentru că mercurul va coborî până la aproximativ 3 grade.

Sursa: http://www.realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii