Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un consilier din Tuzla exclus din PSD şi-a pierdut mandatul

ro

01 Mar, 2018 09:02 2050 Marime text
Având în vedere sesizarea Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Social Democrat, înregistrată la Instituţia Prefectului-Judeţul Constanţa prin care a fost înaintată Hotărârea nr.3/25.02.2018 a Biroului Permanent al Organizației Județene a Partidului Social Democrat  privind excluderea din partid a domnului Moisei Ion, prefectul judeţului Constanţa, Ioan Albu a emis Ordinul prin care se constată încetarea de drept,înainte de termen, a mandatului de consilier local al lui Moisei Ion din cadrul Consiliului Local al comunei Tuzla.

Ordinul a fost emis în temeiul prevederilor art.9, alin.(2) litera h^1, ale art.12, alin 3 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, modificată precum şi ale art.26 alin. 1 din Legea nr. 340/2004 privind Prefectul şi Instituţia Prefectului.

Ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, locul de consilier local se declară vacant.

Compartimentul controlului legalităţii actelor şi contencios administrativ va comunica prezentul Ordin factorilor interesaţi pentru ducerea sa la îndeplinire.

Prezentul Ordin poate fi atacat în faţa instanţei de contencios administrativ în condiţiile şi în termenele Legii contenciosului administrativ nr.554/2004, cu modificările şi completările ulterioare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii