Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Autoritățile locale au obligația să intervină în susținerea persoanelor aflate la risc de sărăcie sau cu probleme de sănătate!

ro

23 Apr, 2024 13:13 673 Marime text


Fost viceprimar al municipiului Constanța și consilier local, Costin Răsăuțeanu va deschide și în 2024 lista consilierilor locali municipali PSD pentru Consiliul Local Constanța.

Joi, 24 aprilie 2024, de la ora 15.00, acesta vorbește la ZIUA LIVE despre proiectele cu caracter social pe care le-a inițiat în mandatul 2020-2024, despre cum administrața locală i-ar putea determina  pe tinerii noștri să nu mai plece în alte orașe sau în alte țări, dar și despre cum putem promova proactiv destinația turistică Constanța-Mamaia.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii