Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul consilier local George Andrei Popescu candidează independent la Primăria Constanța

ro

04 Apr, 2024 13:27 968 Marime text


Fostul consilier local, Andrei George Popescu și-a anunțat intenția de a candida independent la alegerile locale din acest an, atât la Primăria Constanța cât și pentru Consiliul Local.

„Motivele care mă determină să îmi doresc revenirea în Arenă. Vreau să lupt cu blatiștii, oportuniștii și mincinoșii, pentru oraș, bunăstare și viitor.
Ce pot, știți și voi, doar m-ați văzut în ultimii ani. Ce vreau să fac vă voi povesti pe parcurs. Numai că, până voi putea lupta pentru voi INDEPENDENT de partide și interese, din Primărie sau din Consiliul Local, am nevoie de o mână de ajutor. De fapt, doar de o semnătură de susținere din partea voastră, a tuturor prietenilor mei reali și virtuali", a scris Popescu pe o rețea de socializare.

După fostul city-manager al UAT Constanța, Felicia Ovanesian și preotul misionar Valentin Berechet, Popescu este al treilea independent care își anunță participarea în alegerile locale din acest an .

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii