Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre la ieşire din sala de judecată Cred că i-am convins pe judecători

ro

18 Apr, 2014 15:50 2462 Marime text
Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României decid în aceste momente dacă Radu Mazăre, edilul municipiului Constanţa, va fi cercetat în stare de libertate sau în stare de arest preventiv. 
Radu Ştefan Mazăre a declarat, la ieşirea din sala de judecată, că este de părere că a convins judecătorii şi că este cercetat pentru că ar fi luat mită să îşi îndeplinească obligaţiile legale.

" Eu cred că le-am convins pe judecătoare cu pledoariile avocaţilor, cu documentele, cu starea de fapt. Fac o declaraţie şi atât, pentru că am ascultat timp de trei ore în sala de judecată. Am avut dreptul la ultimul cuvânt, am învederat onoratei curţi că mi se pare că Parchetul susţine că am luat mită ca să îmi îndeplinesc obligaţiile legale. Mi se pare absurd, mi se pare nebunesc să susţii că a trebuit să iau mită ca să construiesc un cartier pentru oameni săraci de care eu sunt mândru şi am spus, înainte de a începe acest proces, este o mare mulţumire sufletească în calitatea mea de primar. Restul comentariilor vi le dau după sentinţă", a declarat Radu Ştefan Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii