Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Popescu, scrisoare deschisă către Făgădău „Majoritatea semnalelor de alarmă trase de noi, au fost soluționate“

ro

27 Oct, 2016 07:24 3803 Marime text
Consilierul Local Municipal independent, Andrei Popescu, mai cunoscut cetăţenilor pentru acţiunile sale în calitate de lider al Asociaţiei Constanţa Ia Atitudine – ACIA, i-a adresat, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare deschisă primarului Decebal Făgădău.
 
Popescu a răspuns, prin această scrisoare, la declaraţia făcută la un post de radio local al primarului în care ar fi fost criticată acţiunea celor din ACIA, legată de rampele de acces la trecerile de pietoni.
 
„Domnule Primar, nu va scriu în legătură cu faptul că de când ați devenit Primar, ne luați la mișto pe toți, inclusiv pe noi, consilierii locali. Nu va scriu nici să mă plâng că nu am unde să îmi țin audiențele sau să va cer să îmi introduceți și mie proiectul legat de transparența pe ordinea de zi, deși ale dumneavoastră, peste 100, au intrat în ultimele 3 luni pe ordinea de zi. 
Nici măcar nu îndrăznesc să contest toate împrumuturile pe care le contractăm, fără să ne dați documentația în timp util, pentru a ști și noi ce votăm. Ultimul împrumut este de 25 de milioane de euro, de care noi aflăm din presă.
Astăzi ați avut o declarație la Radio Sky, în care criticați acțiunea celor din Acia, legată de rampele de acces la trecerile de pietoni. Mai exact, ne spuneți că v-ați săturat de asociații care fac doar reclamații și în rest nu fac nimic în viață.
Pe această cale, vreau să îmi cer scuze că: 
Nu am înființat și eu o asociație de genul «Descoperă Constanța», care se înfruptă din banul public organizând Revelionul din acest an, încasând nu mai puțin de 100 de mii de euro, care a pus stăpânire pe Parcul Tăbăcăriei și Piață Ovidiu.
Nu știu ce înseamnă să fiu un locotenent servil, cum sunteți dumneavoastră, păstrând în continuare legătură cu toate firmele de casă ale cuplului Mazăre-Strutinsky, care se înfruptă din banul public. Mai nou, alimentați cu milioane conturi de off-shore, deținute de stăpânii dumneavoastră.
Eu înțeleg că reclamațiile nesoluționate nu va fac bine și e mai ușor să zici: ce probleme, că nu s-a plâns nimeni de asta, dar totuși reclamațiile făcute de mine prin intermediul Acia au dat roade.
Au dat roade semnăturile strânse de mine încă din 2013, când ceream subvenționarea unitară a gigacaloriei, cu care mai noi va împăunați!
Au dat roade și cele 3 luni de stat în stradă să anulez o taxa pe care voi vreți să o reintroduceți sub altă formă pocnind din degete, va promit că nu mă laș și v-o trântesc și pe-asta.
Nu mai e mult și o să pierdeți și tramă stradala, altă taxa ce se duce la Confort Urban.
Majoritatea semnalelor de alarmă trase de noi, au fost soluționate într-un fel sau altul. Hingherii de mașini nu mai există, podul din Tăbăcărie l-ați reparat, o să terminăm în curând și cu sicriele umblătoare deținute de GMS, un alt amic al dumneavoasta.
Mai bine mai lăsați din aroganța moștenită de la stăpânul Mazăre și puneți osul la treabă, că e ușor să fii băiatul cu mapa, dar la fapte va e cam greu!“, a scris Andrei Popescu pe pagina de Facebook.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Catalin cet 27 Oct, 2016 10:14 Bravo andrei sincer acum 5 ani cand faceam campanie prin cet tot un baiat bun si aapirant la dreptate erai..tine o tot asa