Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi de la Şcoala de Subofiţeri „Petru Rareş“ Fălticeni, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

ro

03 Jan, 2017 10:33 3358 Marime text
Timp de şase săptămâni, în perioada 3 ianuarie - 10 februarie a.c., patru constănţeni, elevi al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, se pregătesc să devină jandarmi, alături de viitorii colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Cei patru elevi sunt în anul II de studiu și în perioada următoare vor desfăşura un stagiu de pregătire constând în activităţi practice, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Timp de şase săptămâni, aceștia vor fi îndrumați de jandarmi cu experienţă, în cadrul unui program de tutelă profesională şi vor participa efectiv la misiunile de pază şi protecţie instituţională, ce revin subunităţilor unde au fost repartizați.

Scopul acestui stagiu de practică îl constituie aprofundarea cunoştinţelor teoretice obţinute în cursul anului de învăţământ, perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor şi dezvoltarea capacităţii de a acţiona alături de colegii lor, în cadrul dispozitivelor de pază.

La sfârşitul celor şase săptămâni, elevii vor fi evaluați cu privire la întreaga activitate desfăşurată împreună cu jandarmii constănţeni. Cei patru tineri speră ca munca pe care o vor depune să fie una calitativă şi eficientă iar la absolvirea cursurilor își doresc fie repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii