Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr prins cu droguri la Cernavodă. ”Fumez pentru că mă fac o persoană mai bună”

ro

27 Mar, 2024 12:43 822 Marime text

Ieri, 26.03.2024, în jurul orei 23:00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în timpul unei misiuni de patrulare în orașul Cernavodă, au observat un tânăr al cărui comportament le-a atras atenția.
 
Potrivit unui comunicat de presă pus la dispoziție de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, din cauza comportamentului suspect afișat de către bărbat la vederea patrulei, jandarmii l-au abordat, l-au legitimat și ulterior l-au controlat corporal.

La controlul corporal jandarmii au descoperit asupra sa 6 pachețele din staniol pline cu muguri vegetali de culoare galben-verzuie cu miros specific.

Tânărul a declarat că: ”fumez pentru că mă liniștesc și mă fac o persoană mai bună”.
 

Persoanei în cauză i s-au întocmit de către jandarmi acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar apoi, împreună cu substanțele găsite asupra lui, a fost predată către organele abilitate de lege în acest sens, pentru continuarea cercetărilor.
 
Menționăm faptul că este a treia zi consecutivă în care jandarmii constănțeni, în mod independent, identifică și rețin persoane implicate în deținerea, consumul și traficul de substanțe interzise, arătând implicarea activă a instituției noastre în combaterea acestui fenomen social, a mai punctat sursa citată. 
 



foto: IJJ Constanța 


Citește și:

Incident la Medgidia. Trei tineri prinși de jandarmi cu substanțe interzise (FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii