Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile de weekend ale jandarmilor din Constanța. Iată unde se vor afla aceștia

ro

08 Dec, 2023 14:20 676 Marime text
Sursă foto: IJJ Constanța
  • În perioada 8 - 10 decembrie, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică pentru evenimentele sportive, cultural artistice şi religioase care au loc în județul Constanţa.
 
În perioada 8 - 10 decembrie, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică pentru evenimentele sportive, cultural artistice şi religioase care au loc în județul Constanţa, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
 
Astfel, vom fi prezenţi la următoarele manifestări desfăşurate în spaţiul public:
  •  „Târgul de Crăciun”, organizat în Parcul Teatrului Oleg Danovski din municipiul Constanța;
  • evenimentul „Orășelul lui Moș Crăciun”, amenajat în Țara Piticilor din parcul Tăbăcăriei;
  • meciul de handbal masculin din cadrul Campionatului Național - Divizia A, între echipele CS Medgidia și AS HC Pietricica Neamț, derulat sâmbătă, 09.12.2023, la Sala Spoturilor „Iftimie Ilisei” din loc. Medgidia, județul Constanța
  • partida de handbal masculin, disputată în cadrul Ligii Naționale între echipele CSM Constanța și CSM Sighișoara, care are loc duminică, 10.12.2023, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanța;
  • meciul de rugby, disputat duminică, 10.12.2023, în cadrul Ligii Naționale de Rugby, între echipele CSM Constanța și CSM Galați pe stadionul „Callatis” din Mangalia.
 
Jandarmii constănțeni vor participa şi în acest weekend, alături de colegii poliţişti, la acțiunile derulate pentru prevenirea şi combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.
 

„Le recomandăm tuturor participanţilor la evenimentele enumerate anterior să respecte normele legale şi pe cele impuse de organizatori, să acorde o atenţie sporită copiilor şi să aibă grijă de bunurile personale.
 
În cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, îi rugăm pe cetăţeni să ne semnaleze imediat aceste aspecte, direct sau la numărul unic de urgenţe 112.
 
Vă dorim tuturor un weekend plăcut şi fără incidente!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: Noi jandarmi în rândul efectivelor Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii