Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În căutarea primei victorii în Grupa Roşie Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa întâlnesc la Constanţa FCC ICIM CSB Arad

ro

31 Jan, 2019 00:00 1422 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa debutează în returul fazei a doua a Ligii Naţionale (Grupa Roşie), întâlnind pe teren propriu FCC ICIM CSB Arad, în etapa a şaptea a competiţiei.
 
Partida se dispută sâmbătă, 2 februarie, de la ora 12.00. În clasament, Phoenix Ştiinţa se află pe poziţia a şaptea (ultima), cu 16 puncte, în vreme ce formaţia din Arad ocupă locul cinci, cu 18 puncte. Nou-promovată pe prima scenă a baschetului feminin românesc, ocazie cu care a readus Constanţa în elită după o pauză de 23 de ani, Phoenix Ştiinţa a pierdut toate cele cinci meciuri jucate până acum în Grupa Roşie (primul eşalon valoric al Ligii): 70-98 în deplasare cu CSM Satu Mare, 60-82 (d) cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe, 43-58 acasă cu CSM Târgovişte, 60-74 (d) cu CSTBv Olimpia CSU Braşov şi 81-86 după prelungiri (d) cu U Cluj.
 
În ultima partidă, fetele de pe litoral au cedat la mare luptă, ceea ce le dă încredere că, sâmbătă, vor obţine prima victorie în Grupa Roşie. „După un tur de campionat din faza a doua a Ligii Naţionale mai puţin reuşit, baschetbalistele care au readus Constanţa pe harta baschetului feminin românesc revin sâmbătă în Sala Sporturilor din Constanţa. Phoenix Ştiinţa primeşte pe 2 februarie, de la ora 12.00, în prima etapă a returului, vizita celor de la FCC ICIM Arad. Cu speranţa că, de data aceasta, echipa câştigătoare va fi decisă numai de valoarea jucătoarelor trimise în teren şi că echipa noastră va bifa prima victorie din această fază a competiţiei, vă lansăm invitaţia de a veni la sală şi a le încuraja pe fetele noastre, pentru ca la final să ne bucurăm împreună de un eventual succes“, este mesajul Phoenix Ştiinţa.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța, aproape de victorie, în deplasare, cu U Cluj

Imagini de la eveniment Baschetbalistele de la Phoenix Știința, eșec la Constanța cu CSM Târgoviște (galerie foto+video)

Eșec pentru baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța în ultimul meci al anului
 
„Orașul nostru se întoarce acolo unde îi este locul“ Phoenix Știința Constanța a susținut primul meci în Grupa Roșie a Ligii Naționale 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii