Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Orașul nostru se întoarce acolo unde îi este locul“ Phoenix Știința Constanța a susținut primul meci în Grupa Roșie a Ligii Naționale

ro

22 Dec, 2018 23:29 1723 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Știința Constanța  a întâlnit astăzi în deplasare CSM Satu Mare, în primul meci susținut de jucătoarele de pe litoral în prima grupa valorică a Ligii Naționale (Grupa Roșie).

Gazdele s-au impus cu 98-70, la pauză 50-37, iar pe sferturi scorul a fost 25-14, 25-13, 15-20, 33-13.

Pentru Phoenix Știința Constanța au marcat Andreea Beldian - 16 puncte, Ecaterina Armanu - 15p, Chelsea Douglas - 14p, Jelena Jovanovic - 13p, Bianca Fota - 7p şi Teodora Armanu - 5p.

Așteptarea a luat sfârșit pentru baschetul feminin constănțean. După o pauză de 23 de ani de la ultima prezență a Constanței în elita baschetului feminin din România, orașul nostru se întoarce acolo unde îi este locul. Coincidență sau nu, „renașterea“ baschetului feminin constănțean este legată de Clubul Sportiv Phoenix Știința Constanța. Iar bucuria este cu atât mai mare pentru noi cu cât această perfomanță vine chiar în anul în care Clubul Sportiv Phoenix Constanța a bifat primul deceniu de activitate. La Constanța vor ajunge cele mai bune echipe din baschetul feminin românesc. Deși diferențele sunt evident în favoarea echipelor din primul eșalon, din toate punctele de vedere, noi promitem încă de pe acum că vom arăta că suntem o „nucă“ tare. Iar avantajul nostru îl reprezintă unitatea, fără de care n-am fi reușit să ajungem unde suntem în momentul de față. La acesta se adaugă „setea“ de perfomanță a jucătoarelor noastre care, deși și-au îndeplinit absolut toate obiectivele din acest sezon, vor să demonstreze acum că limitele există doar pentru a pune piedici în drumul spre marile succese, este mesajul clubului constănțean.


În etapa viitoare, baschetbalistele de pe litoral vor juca în deplasare cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe, sâmbătă, 29 decembrie, de la ora 19.00.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii