Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de acum cinci ani Luptătorul Alex Filip, din Constanța, pregătire în Olanda, la celebra sală Vos Gym Amsterdam (video)

ro

29 Apr, 2020 00:00 5761 Marime text

Luptătorul constănțean Alex Filip, care și-a anunțat retragerea din activitatea competițională în această vară, cu ocazia meciului pe care-l va susține în gala OSS Fighters, de la Mamaia, a efectuat pe parcursul carierei sale din kickboxing (care i-a urmat celei din Kyokushin Karate), mai multe stagii de pregătire în Olanda, la celebra sală Vos Gym Amsterdam, alături de cei mai buni sportivi.

Recent, Alex a postat pe Facebook un filmuleț, de acum cinci ani, cu o secvență din antrenamentele pe care le efectua în acea perioadă în „Țara Lalelelor“. „Wow! 2015 - primul meu antrenament de palmare la Vos Gym Amsterdam cu Francois Lubbers!  Îmi doream atât de mult să fac tranziția de la karate Kyokushin la kickboxing încât, deși aveam deja 30 de ani, am plecat în Olanda să învăț de la zero un sport pe care îl admiram doar la televizor! Mulțumesc, Daniel Asaftei, Francois Lubbers și Ionuț Gheorghe, pentru că ați avut răbdare cu mine și ați muncit cu mine efectiv de la nimic! Respect!“, a fost mesajul lui Alex, care a însoțit filmulețul. 
În perioada primului stagiu de pregătire din Olanda, constănțeanul s-a împrietenit cu campionul Superkombat Jorge Loren. La marea finală Superkombat de la Monza (Italia), unde a devenit campion al categoriei semigrea (-86 kg), spaniolul Loren i-a avut la colţ pe antrenorul său şi pe Filip! Constănţeanul nu a uitat de unde a plecat, iar la cele două meciuri ale lui Loren şi la festivitatea de premiere din ring, a fluturat şi a purtat pe umeri steagul României.
„Javier a devenit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei şi partenerul meu principal de antrenament de la Vos Gym. Am locuit împreună când m-am antrenat în Olanda. Am exersat împreună tehnici şi tactici speciale. Fac parte din echipa lui. Când mă pregătesc pentru Superkombat, mă antrenez în sala Vos Gym din Amsterdam “, spunea  Alex Filip, cu câțiva ani în urmă.
Împreună cu Jorge Loren, Alex a participat la Amsterdam la o şedinţă foto alături de celebrul actor Carlton Wilborn, cunoscut pentru apariţiile sale din producţii precum The Mentalist, The Hoax, CSI: Miami sau Demolition Man. Sesiunea foto, pusă în scenă de Hollywood Produksiyon şi de echipa Superkombat Fighting Championship, a fost realizată de fotograful profesionist Bram Heimens. 
În 2018, Alex Filip s-a implicat în aducerea la Constanța a lui Jorge Loren, pentru un seminar în kickboxing, organizat de clubul Sharks Gym Constanţa. Numeroşi luptători de toate vârstele au venit la sala de la Complexul Sportiv „Tomis“, unde, timp de două zile, „Real Toro“ le-a împărtăşit tuturor din vasta sa experienţă.

Sursa foto: Facebook (Alex Filip)

Video:



Citește și:

Pregătire în Olanda Luptătorul Alex Filip, de la Oyama Karate Constanţa, revine în Superkombat la Geneva

Sportiv la CS Oyama Karate Constanţa Luptătorul Alex Filip face parte din echipa campionului Superkombat Jorge Loren (galerie foto)

KO-ul anului, premiat în Italia Luptătorul Alex Filip, din Constanţa, l-a „lovit” pe un actor din „Demolition Man” (galerie foto)

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

Adversar de top pentru Alex Filip în ultimul meci din cariera sa. La gala OSS Fighters, de la Mamaia! (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii