Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KO-ul anului, premiat în Italia Luptătorul Alex Filip, din Constanţa, l-a „lovit” pe un actor din „Demolition Man” (galerie foto)

ro

19 Nov, 2014 00:00 4579 Marime text


Luptătorul constănţean Alex Filip, de la clubul Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu), va fi premiat în Italia pentru KO-ul anului.


Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie, la Monza, unde se va desfăşura marea finală a Superkombat. La debutul său în circuit, care s-a produs în această vară, la gala „Superkombat“ World Grand Prix IV, de la Constanţa, Filip s-a impus printr-o spectaculoasă lovitură de picior în meciul cu ucraineano-germanul Roman Palamar. Acest KO a făcut senzaţie pe Internet şi la televiziuni. Partida a fost transmisă în direct de sport.ro şi Eurosport, fiind urmărită în peste 90 de ţări, iar lovitura lui Alex a fost apreciată drept cea mai frumoasă din 2014. Acum, în Italia, va fi şi premiată. Este posibil ca luptătorul constănţean, în vârstă de 29 de ani, care, în afara ringului, este poliţist, să şi lupte în gala de la Monza.



În ultimul timp, Alex Filip s-a pregătit o perioadă şi la Amsterdam, unde, împreună cu un alt luptător, Jorge Loren, a participat la o şedinţă foto alături de celebrul actor Carlton Wilborn, cunoscut pentru apariţiile sale din producţii precum The Mentalist, The Hoax, CSI: Miami sau Demolition Man. Sesiunea foto, pusă în scenă de Hollywood Produksiyon şi de echipa Superkombat Fighting Championship, a fost realizată de fotograful profesionist Bram Heimens.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii