Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Este o nouă provocare pentru noi“ Cristi Ganea crede că FC Viitorul îşi poate apăra cu succes titlul de campioană a Ligii 1

ro

01 Jul, 2017 00:00 1788 Marime text
Fundaşul stânga al campioanei României, FC Viitorul, Cristi Ganea, este sigur că la ora meciului cu FC Voluntari, de pe 9 iulie, contând pentru Supercupa României, echipa constănţeană va fi la nivel maxim. În acest moment, FC Viitorul se află în cantonament în Slovenia, urmând ca în acest stagiu să mai susţină două meciuri amicale.
 
„Vrem să trecem bine peste partidele de verificare rămase şi cu siguranţă până la partida din Supercupa României, cu FC Voluntari, vom fi la cel mai înalt nivel. Putem ieşi campionii României şi în noul sezon, de ce nu? Este o nouă provocare pentru noi, dar haideţi să o luăm pas cu pas. Să începem bine campionatul, apoi turul trei preliminar al Ligii Campionilor şi tot aşa. Sperăm să facem lucrurile cum trebuie. Ne aşteptam ca Supercupa să se joace la Bucureşti ori la Ploieşti, dar şi la Botoşani e bine: stadion bun şi un public care iubeşte fotbalul“, a punctat Cristi Ganea.

Experienţă plăcută la echipa naţională 

Jucătorul FC Viitorul îşi doreşte ca echipa de pe litoral să facă o figură frumoasă în Liga Campionilor. „Gică Hagi ne-a spus să fim modeşti în continuare, să ne pregătim foarte bine. A devenit ceva normal să stea cu gura pe noi. E conectat sută la sută la meci şi îşi doreşte mereu să dăm maximumul. Ne ajută acest lucru. Şi la Craiova, şi la Braşov am mai jucat mijlocaş. Dacă Mister decide să joc acolo, voi încerca, nu-i ceva nou pentru mine. În Liga Campionilor, vom avea adversari dificili, dar şi noi suntem o echipă bună şi am căpătat şi puţină experienţă. Sperăm să facem o figură frumoasă în competiţie. În ce priveşte echipa naţională, îmi doresc să-mi fac treaba cât mai bine la echipa de club, iar dacă voi merita, voi fi convocat în continuare. A fost o experienţă foarte plăcută, pe care o aşteptam foarte mult“, a mai spus Cristi Ganea.

Duminică, meci cu FK Krasnodar 

Ieri, doi dintre componenţii FC Viitorul au fost sărbătoriţi în Slovenia cu ocazia zilelor de naştere. Sorin Rădoi a împlinit 32 de ani, iar Alexandru Stoica - 20 de ani, „prilej pentru colectivul clubului constănţean să le ureze sănătate, fericire, împliniri şi evoluţii foarte bune în tricoul campioanei!“, după cum s-a postat pe site-ul oficial al FC Viitorul. În ultimele două amicale din Slovenia, echipa lui Hagi întâlneşte duminică, 2 iulie, FK Krasnodar (Rusia, locul 4), iar miercuri, 5 iulie, ŢSKA Moscova (Rusia, locul 2).

Sursa foto: fcviitorul.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii