Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ce a spus Hagi Farul Constanța, înfrângere cu Universitatea Cluj. „Marinarii“ au încheiat meciul în inferioritate numerică

ro

28 Feb, 2024 20:38 1307 Marime text
 
Farul Constanța, campioana României, a înregistrat o înfrângere, astăzi, 28 februarie 2024, în etapa a 28-a a Superligii, în deplasare cu Universitatea Cluj.

Gazdele s-au impus cu 1-0 (1-0), unicul gol al meciului fiind marcat de Dan Nistor, în minutul 34.

În minutul 90+5, Cristi Ganea, de la Farul, a fost eliminat, primind cartonaș roșu în urma a două galbene, primul avertisment venind în minutul 79.

Au evoluat:

U Cluj (antrenor, Ioan Ovidiu Sabău): Gorcea -  Chipciu, Masoero, B. Mitrea, Roger - Silaghi (68 Pănoiu), G.Simion (90+2 Fosetti), Ov.Bic, Roguljic (68 Doukoure) - Nistor, D.Popa (72 Anselmo). Rezerve: Iliev - Oancea, Pițian, Chintes, A. Rus, V. Gheorghe, F. Ilie, Chirilă.

Farul Constanța (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Boli (62 Deaconu), Larie (53 Dussaut), M. Popescu, Kiki - Vînă, Queiros (53 Nedelcu), Grameni (72 Cojocaru) - Ganea, L. Munteanu, Budescu (62 Rivaldinho). Rezerve: Mușat - Sîrbu, Banu, Doicaru, Stoian.

Formația noastră a pierdut nemeritat primul meci din deplasare din acest an, 0-1 cu Universitatea Cluj. O partidă în care Farul și-a creat ocazii foarte bune, a fost privată inclusiv de o lovitură de la 11m în min.83, la cotul aplicat de Mitrea lui Rivaldinho, dar, din păcate, a părăsit învinsă Cluj Arena, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Cu două etape înainte de finele sezonului regular, Farul se află pe loc de play-off, 5, cu 41 de puncte.

În etapa viitoare, „marinarii“ vor întâlni la Ovidiu CFR Cluj (sâmbătă, 2 martie, de la ora 20.00), iar în ultima rundă din sezonul regular vor juca în deplasare cu FC Botoșani.

Întâlnim echipe bune, care vor să joace și ele. Noi nu suntem cei mai buni, nici cei mai bogați. Încercăm să facem fotbalul nostru, cât putem, cum putem. A fost un meci greu, cu tensiune, cu presiune multă. Trebuie să știi să joci acest gen de partide. Se putea termina și egal. Am avut probabil acel penalty, dar nu s-a dat. Să vedem acum ce zice toată lumea. N-am văzut, nu pot comenta mai mult, dar cred că a fost 11 m. Mai avem două meciuri și vom vedea ce se va întâmpla. Trebuie să ne concentrăm pe ce vine, nu pe ce a fost. Presiunea există, pentru cine nu e obișnuit cu această situație e greu în fotbal, a spus Hagi, după meciul de la Cluj-Napoca, la Digi Sport.   


Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:


Superliga 2023/2024. U Cluj - Farul Constanța
Hagi - „Mergem să ne batem pentru cele trei puncte“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii