Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024. Sepsi OSK - Farul Constanța Hagi - „Meciul e deschis oricărui rezultat. Suntem încrezătoriׅ“ (VIDEO)

ro

04 Apr, 2024 15:08 1966 Marime text

 
  • Farul Constanța nu a pierdut în ultimele șase meciuri de campionat cu Sepsi OSK, „marinarii“ câștigând cinci dintre partide, iar un meci încheindu-se la egalitate.       
 
În etapa a treia din turneul play-off al Superligii 2023/2024, Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, joacă în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Partida e programată vineri, 5 aprilie 2024, de la ora 20.30. În clasament, Farul ocupă locul cinci, cu 25 de puncte, pe când echipa gazdă se află o treaptă mai jos, pe ultima poziție din play-off, șase, cu 23 de puncte. În etapa precedentă, Farul a cedat pe teren propriu cu liderul FCSB, scor 0-1, deși „marinarii“ ar fi meritat victoria, având în vedere cum au jucat și câte ocazii au avut. De cealaltă parte, Sepsi OSK a remizat în propriul fief cu CFR Cluj, 1-1.

În ce privește întâlnirile directe, Farul nu a pierdut în ultimele șase meciuri de campionat cu Sepsi OSK, „marinarii“ câștigând cinci dintre partide, iar un meci încheindu-se la egalitate.  
     
Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Sepsi!

După meciul cu FCSB, în care, deși am jucat foarte bine, am pierdut, practic șansele noastre de a lupta acolo sus pentru câștigarea titlului s-au dus. Aveam aceste idei, gânduri de a încerca, cu toate că nu o spuneam. Zic aceasta pentru că noi suntem echipa campioană. De acum încolo, începând cu meciul cu Sepsi, ne rămâne să ne luptăm pentru un loc de cupă europeană. Va fi o partidă deschisă, și Sepsi, ca toate formațiile din play-off, e foarte bună. Sepsi își propune să joace fotbal, e agresivă și puternică acasă. Trebuie să facem ambele faze foarte bine. Ne așteaptă un meci dificil, dar e deschis oricărui rezultat. Mergem să lupăm cele trei puncte, acesta e gândul nostru. În meciul de acolo din sezonul regular, chiar dacă am câștigat, Sepsi a avut controlul meciului, iar acum nu mai vrem să fie așa. Am speculat atunci și am câștigat. De data aceasta, trebuie să avem mai multă personalitate și să jucăm. Mergem încrezători, am făcut două meciuri foarte bune, de nivel, în play-off și sper ca așa să fie și vineri. Dacă vom repeta jocul cu FCSB, avem șanse să câștigăm, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


Campioana nu îl va avea la dispoziție nici pentru acest meci pe mijlocașul Tudor Băluță, accidentat.     

Farul va deplasa la Sfântu Gheorghe un lot de numai 20 de jucători.

Astfel, portarul Vlad Răfăilă, fundașii Kevin Boli și David Kiki, dar și mijlocașii Constantin Budescu, Amine Benchaib și Ronaldo Deaconu nu vor face parte din lotul deplasat și vor rămâne la Constanța.

Băluță e accidentat, continuă refacerea. În rest, toți sunt disponibili, dar vom opta pentru 20 de jucători care vor pleca cu noi la Sfântu Gheorghe. E o deplasare și nu ne vom duce cu toți acolo. Mergem cu cât ne permite să punem pe foaie, a spus Gheorghe Hagi.   

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Meciul de vineri a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Cristi Ganea și Ionuț Cojocaru.

Ne așteaptă un meci greu, venim după o înfrângere nemeritată. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm meciul cu FCSB, am făcut o partidă foarte bună, dar nu am marcat. Păcat, pentru că veneam după victoria de la Rapid și, dacă legam încă un succes, eram sus, eram bine. Urmează o partidă contra unei formații bune, dar vom merge la victorie, să câștigăm și să atacăm locul doi. Toate meciurile sunt importante, au mai rămas opt și vrem să le câștigăm pe toate. Nicio echipă nu e ușoară, fiecare încearcă să câștige, a declarat Cristi Ganea.

Sepsi e o echipă bună, omogenă, joacă un fotbal frumos, ofensiv, dar noi vrem să ne impunem principiile și să câștigăm. Sunt încrezător, vreau să joc cât mai bine la fiecare meci și să îi răsplătesc încrederea lui Mister. Îmi văd doar de jocul meu, știu ce am de făcut pe postul meu, sunt dezinvolt. Îmi văd de fotbal. Am avut câteva accidentări în timpul junioratului, dar mă bucur că am trecut peste ele. Am muncit foarte mult și voi munci în continuare, ca să fiu din ce în ce mai bun, a arătat Ionuț Cojocaru.     


Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Program etapa 3
 
Vineri, 5 aprilie 2024
Ora 17.30: UTA – FC Botoșani (play-out)
Ora 20.30: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Farul Constanța (play-off)
 
Sâmbătă, 6 aprilie 2024
Ora 17.30: Petrolul Ploiești – FC Voluntari (play-out)
Ora 20.30: Rapid – CFR Cluj (play-off)
 
Duminică, 7 aprilie 2024:
Ora 14.30: FC Hermannstadt – Universitatea Cluj (play-out)
Ora 20.30: FCSB – Universitatea Craiova (play-off)
 
Luni, 8 aprilie 2024
Ora 17.30: Poli Iași – FCU 1948 Craiova (play-out)
Ora 20.30: Oțelul Galați – Dinamo (play-out)
 
Clasament play-off
 
1. FCSB - 38p
2. Universitatea Craiova - 31p
3. CFR Cluj - 28p
4. Rapid - 28p
5. Farul - 25p
6. Sepsi OSK - 23p.
 
Clasament play-out
 
1. Universitatea Cluj - 25p
2. UTA - 24p
3. Oțelul - 23p
4. FC Hermannstadt - 23p
5. Petrolul - 22p
6. FC Voluntari - 17p
7. Poli Iași - 17p
8. FCU Craiova 1948 - 16p
9. Dinamo - 16p
10. FC Botoșani - 14p.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ca și în sezonul trecut, în play-off evoluează primele șase clasate după sezonul regular, iar restul de zece formații joacă în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Echipa care va ieși campioană va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două formații vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României - în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni apoi o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:
 
Farul Constanța
Contra FCSB, Alexandru Buzbuchi a bifat meciul 100 în prima ligă. Hagi - „Meritam victoria“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii