Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul are meci la Ovidiu cu FC Hermannstadt Sebastian Mladen - „Partidă dificilă, dar sperăm să învingem“

ro

21 Jun, 2020 16:18 2238 Marime text

• FC Viitorul se află pe locul întâi în clasamentul turneului play-out al Ligii 1

FC Viitorul susține luni, 22 iunie, meciul din etapa a cincea a turneului play-out al Ligii 1, întâlnind pe teren propriu FC Hermannstadt.

Partida se joacă pe terenul central al Academiei Hagi, de lângă Ovidiu, de la ora 20.00.

În clasament, FC Viitorul este lider, cu 27 de puncte, în timp ce echipa sibiană a strâns până acum 18 puncte, având însă un meci în minus.

Va fi un meci greu, contra unei echipe foarte experimentate, cu jucători cu multe meciuri în Liga 1. Dar noi trebuie să ne facem jocul obișnuit și să învingem. Avem nevoie de puncte, pentru a rămâne în fruntea clasamentului. FC Hermannstadt va veni cu un antrenor nou, care își va puncte amprenta, dar pe noi ne interesează mai puțin acest aspect. Trebuie să ne vedem de jocul nostru, să evoluăm bine, să fim agresivi, să înscriem și să câștigăm, a declarat fundașul Sebastian Mladen.

Ne așteaptă o partidă dificilă. Venim după o înfrângere și trebuie să batem. FC Hermannstadt e o echipă bună, iar odată cu venirea noului antrenor, jucătorii vor avea o motivație în plus. Dar noi sperăm să luăm toate cele trei puncte. După două luni de pauză, mie îmi e mai greu și cred că și colegilor mei, dar faptul că avem un lot numeros ne avantajează. Și în meciul trecut au jucat mulți tineri și au făcut-o foarte bine, chiar dacă rezultatul nu a fost unul pozitiv. Sunt foarte multe meciuri într-o perioadă foarte scurtă și cred că e bine să schimbăm în echipă, a punctat un alt apărător al FC Viitorul, Cristi Ganea.  


Sursa foto: FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii