Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Alin Larion și Antoanela Oltean, invitați speciali la o conferință organizată de o universitate din India (galerie foto)

ro

29 Jul, 2021 00:00 2813 Marime text
 

 
  • Evenimentul s-a derulat în mediul online, universitatea organizatoare marcând și împlinirea a 100 de ani.
 
Două cadre universitare de la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius“ din Constanța, prof. univ. dr. Alin Larion (prodecan) și conf. univ. dr. Antoanela Oltean, au fost invitați speciali la o conferință internațională, organizată de o universitate din India, YMCA, și derulată online.  
 
„A fost o onoare să particip la acest eveniment. Prezentarea a fost legată de managementul strategic al sportului de performanță; feed-backul și conexiunea deosebită a participanților m-au bucurat și am fost entuziasmat să particip alături de valoroși colegi și prieteni din domeniul nostru. Felicitări pentru organizare și La mulți ani YMCA, la aniversarea a 100 de ani! Mulțumiri domnului Rector George Abraham pentru invitație și, cu siguranță, conexiunea valoroasă pe teme de cercetare multidisciplinară nu se va opri aici!“, a fost mesajul lui Alin Larion, antrenor de atletism, fost atlet, maestru al sportului, dar și component al Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, ca reprezentant al Federaţiei Sportul pentru Toţi (al cărei președinte este).

Mai multe imagini de la conferință, în secțiunea Galerie Foto. Sursa foto: Facebook (Alin Larion)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Întâmpinat cu flori şi în sunet de tobe
Antrenorul Alin Larion a primit, în India, binecuvântarea unui elefant (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii