Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un pariu câștigat“ Atletul Dragoș Silvestru, vicecampion național la heptathlon, la seniori, cu un valoros record personal (GALERIE FOTO)

ro

30 Mar, 2023 00:00 1642 Marime text
Dragoș Silvestru, Alin Larion și Alexandru Toader
 
  • După ce a concurat în cele șapte probe, Dragoș Silvestru a totalizat 4.585 puncte.
 
Sala „Ioan Soter“ din CNSB „Lia Manoliu“ de la București a găzduit finala Campionatului Național de Probe Combinate indoor, întrecere dedicată seniorilor și categoriilor de vârstă Under-23, Under-20, Under-18 și Under-16. 
 
Competiția i-a adus lui Dragoș Silvestru (CS Farul Constanța - CSM Constanșa; antrenor, Alin Larion) medalia de argint la heptathon, în întrecerea seniorilor, cu 4.585 puncte, ceea ce constituie și un valoros record personal. Totodată, un alt atlet cu dublă legitimare, CS Farul - CSM Constanța, pregătit de Alin Larion, Alexandru Toader, a urcat pe podium, obținând bronzul național la heptathlon (categoria seniori U-23), cu 4.100 puncte. De semnalat că Alexandru Toader s-a aflat la prima participare la o asemenea competiție.
 
Două zile de bucurie
 
„Atletismul este un sport extraordinar de frumos! Câteodată, însă, stau și mă gândesc dacă vreo probă este grea sau dificilă… dar cred că toate sunt pline de dinamism și explozie vizuală pozitivă. Am avut două zile de bucurie pentru că am văzut doi atleți care m-au ascultat și au crezut în șansa lor la un campionat național, unde o singură probă le are în conținut pe 7: alergarea pe 60 m, 60 mg, 1000 m, săritura în lungime, în înălțime și cu prăjina, aruncarea greutății! Jos pălăria pentru cei care au participat la Campionatul Național de Probe Combinate-București 2023! Dacă la început stăteam în expectativă în ceea ce privește obținerea unei clasări între primii 6, cei doi eroi componenți ai CS Farul Constanța și CSM Constanța au obținut mai mult decât m-am așteptat:
 
Dragoș Silvestru medalie argint - seniori, cu un valoros record personal
Alexandru Toader - medalie bronz - seniori U23 - prima participare la o asemenea competiție.
 
Dragoș și Alexandru sunt studenți la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Universitatea „Ovidius“ din Constanța. Un pariu câștigat, în care am demonstrat că atletismul constănțean are resurse pentru performanță! Felicitări la scenă deschisă!“, a fost mesajul lui Alin Larion.
 
Din nou argint și bronz
 
Ioana Emilia Colibășanu și Elena ColibășanuTotodată, pe podium a urcat și Ioana Emilia Colibășanu (CS Farul - CSM Constanța), cea care, antrenată de masa sa, Elena Colibășanu, s-a clasat pe locul trei pe țară la pentathlon, categoria Under-23. După ce a concurat la 60 metri garduri, săritura în înălțime, săritura în lungime, aruncarea greutății și 800 metri, tânăra sportivă a totalizat 3.255 puncte.    
 
Valentin Florin Ispas
Nu în ultimul rând, Valentin Florin Ispas (CSS Tulcea - CS Farul Constanța; antrenor, Gheorghe Ciulei) a cucerit argintul la Campionatul Național de aruncări lungi - iarnă, competiție desfășurată la București și rezervată cadeților (Under-18), juniorilor 3 (Under-16) și copiilor 1 și 2. Sportivul tulcean a urcat pe podium la aruncarea suliței (categoria U-18), cu 58,12 m.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Alin Larion, CSM Constanța Atletism) și csfarul.ro
 
Citește și:
 
„Una dintre cele mai frumoase zile din viața de sportiv!“
Medalii și emoții pentru constănțeni la Naționalele de atletism (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

 
Atletism
În decurs de o săptămână, constănțeanca Ioana Emilia Colibășanu și-a îmbunătățit de două ori recordul personal (GALERIE FOTO + DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii