Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciuri de prima ligă la baschet și volei, găzduite de Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța

ro

27 Jan, 2023 09:48 2012 Marime text
 
Încă un weekend plin, cu meciuri și competiții sportive pentru CSM Constanța. Echipele de baschet, volei și handbal ale grupării de pe liotral revin în arenă, iar atleții participă la cea de-a doua competiție a anului.
 
 
Baschet
 
După ce au învins Steaua, baschetbaliștii antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian se întorc în capitală pentru a da piept cu o altă echipă de tradiție a României, Dinamo București. Un nou meci de foc pentru CSM Constanța, în Liga Națională. Sâmbătă, 28 ianuarie, în Sala Polivalentă Dinamo, de la ora 18.30, în direct la Digi Sport 4 și Prima Sport 5!
 
Fetele antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch vor să continue seria invincibilă, care le-a dus pe locul 3 în Liga Națională, și contra celei de-a doua clasate, FCC Baschet UAV Arad. Derby-ul etapei a 16-a se joacă luni, 30 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
 
Echipa de baschet U-14 a CSM Constanța participă în weekend la primul turneu al Grupei 3 GVB, în Sala CN Iulia Hașdeu din București. Băieții de la malul mării vor juca sâmbătă, 28 ianuarie, cu ACS Zeiden Brașov (de la ora 13.00) și cu SCM OHMA Timișoara (de la ora 20.00) și duminică, 29 ianuarie, cu ACS Isports Ploiești (de la ora 13.00).
  
Volei
 
Voleibaliștii de la CSM Constanța revin pe teren propriu, cu gândul la cea de-a 7-a victorie în campionat. Echipa de pe litoral va înfrunta un adversar valoros, de care o separă doar două locuri în clasamentul Diviziei A1. CSM Constanța - CS Rapid București se joacă sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța (în direct la TVR 3).
 
Cadetele de la CSM Constanța susțin primul meci în deplasare din acest an. Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu vor juca la Brașov, pe terenul echipei Juvenil Sport Club, vineri, 27 ianuarie, de la ora 13.00.
 
Micile voleibaliste CSM Constanța participă, în weekend, la Turneul III al Campionatului Național, organizat la Cernavodă. Echipa de speranțe a clubului este lider în Seria B, din care mai fac parte CS Axiopolis, CSM Medgidia și CSȘ1 Constanța.
  
Handbal
 
Încă un amical tare pentru handbaliștii CSM Constanța, în perspectiva debutului oficial din 2023. Sâmbătă, de la ora 17.00, băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu vor juca împotriva Stelei, în Sala Apollo din București.
 
Meci și pentru juniorii I CSM Constanța. Handbaliștii antrenați de Enis Murtaza vor juca primul meci din noul an sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor, contra celor de la CSȘ Călărași, în cadrul etapei a 8-a a Campionatului Național.
 
Atletism
 
După rezultatele bune de la Campionatele Naționale de sală, atleții de la CSM Constanța participă, pe 28 și 29 ianuarie, la Cupa RMA., în Sala „Ioan Soter“ a Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu“ din București. Vor concura Ioana Colibășanu (antrenor, Elena Colibășanu), Ioana Manoliu (antrenor, Carmen Botea), Alexandru Toader, Andrei Sterea, Marian Petre, David Ciolpan, Cristian Radu, Dragoș Silvestru, Alexandru Toader, Marian Valentin Tănase și Alexia Dospin, sportivi antrenați de Alin Larion. Competiția se desfășoară la categoriile Seniori, U-23, U-20, U-18, U-16 și masters.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii