Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletism Constanța Campionul Alexandru Toader, primul cetățean de onoare al comunei Nufăru, județul Tulcea (GALERIE FOTO)

ro

02 Aug, 2023 10:14 1257 Marime text

Atletul Alexandru Toader (dublu legitimat CS Farul Constanța - CSM Constanța; antrenor, Alin Larion) a primit titlul de cetățean de onoare al comunei Nufăru, județul Tulcea.  

Distincția i-a fost oferită performerului „în însemn de recunoștință a performanțelor sale sportive și pentru contribuția adusă la promovarea comunei Nufăru pe plan național și internațional“.

Recent, Alexandru Toader a devenit campion național de tineret și a fost medaliat cu bronz la seniori, participând și la Campionatul Mondial de tineret, găzduit de orașul finlandez Espoo.

Toader Alexandru, primul cetățean de onoare al Comunei Nufăru (cu domiciliul în localitatea Ilganii de Jos). În ședința Consiliului Local Nufăru, a fost conferită de către primar și de către consilierii locali placheta de cetățean de onoare a Comunei unui tânăr sportiv cu rezultate de excepție la campionatele naționale și europene de atletism. Tânărul sportiv, prezent cu antrenorul și părinții lui, a reușit să ne transmită din emoțiile lui și să privim cu încredere către viitorul Comunei noastre. Felicitări, Alexandru, și succes în continuare la competițiile viitoare!, a fost mesajul primarului comunei Nufăru, Ciprian Ionuț Solomencu.  

În semn de mulțumire, Alexandru Toader a oferit un tricou înrămat. 
 
Sursa foto: Facebook (Ciprian Ionuț Solomencu, Alin Larion)
 
Citește și:


Constanța. Atletism
Alexandru Toader și-a îndeplinit baremul pentru participarea la Campionatul European Under-23 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii