Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primă de Crăciun pentru angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari

ro

09 Dec, 2013 00:00 1188 Marime text
Ca în fiecare an, la angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari, Moş Crăciun va ajunge cu o săptămână mai devreme.
 
Moş Crăciun le va aduce angajaţilor de la Termica Distribuţie Năvodari câte o primă în valoare de 400 de lei. „Ne-am gândit să le oferim celor 160 de angajaţi câte o primă de Crăciun, aşa cum se cuvine. Dacă anul trecut le-am dat carne de porc, anul acesta am decis să acordăm angajaţilor bani, ca fiecare să-şi cumpere ceea ce are nevoie”, ne-a destăinuit directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari, Alexandru Manu. Totodată, societatea Termica Distribuţie Năvodari continuă proiectele începute, în ceea ce priveşte amenajarea intrărilor în toate blocurile din oraş.

„În prezent, lucrăm la blocul T3 de pe strada Taşaul, însă vom continua acest proiect în tot oraşul”, a mai adăugat directorul SC Termica Năvodari. De altfel, administraţia locală din oraşul Năvodari încearcă să găsească o soluţie în ceea ce priveşte locurile de parcare. De aceea, în prezent, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari amenajează o parcare, care va fi la capătul aleii Midia, lângă blocul H4. Respectiva parcare va putea „găzdui” peste 40 de automobile, ale celor care locuiesc în zonă. Pe lângă parcare, societatea Termica Distribuţie se va ocupa şi de asfaltarea întregii Alei Midia. Valoarea totală a lucrările este de 2 milioane de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii