Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Au fost numiți administratori provizorii la Termica Distribuţie Năvodari SRL

ro

02 Feb, 2024 11:17 814 Marime text
 

 Consiliul de Administraţie al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL, Oraşul Năvodari, în calitate de asociat unic al S.C. Termica Distribuţie Năvodari - SRL, prin Consiliul Local Năvodari a luat o decizie de amploare în cadrul ședinței extraordinare din 29 septembrie 2023. Prin Hotărârea nr. 2/29.09.2023, a fost aprobată numirea unor administratori provizorii pentru Consiliul de Administraţie al societății pentru o perioadă de 150 de zile.
 
Se aprobă numirea administratorilor provizorii pentru Consiliul de Administraţie al S.C. Termica Distribuţie Năvodari  SRL pentru următoarele persoane: Surdu Marian, membru; Mihăilă Adrian, preşedinte; Turcu Daniel, membru; Apostol Ion-membru, Stoica Nicoleta – membru.
 
Mandatul membrilor prevăzuţi la alin. (1) va fi de 150 de zile (5 luni).
 
Potrivit documentului, indemnizaţia membrilor va fi de 4.950 lei/brut/lunar.
 
Deasemenea, se împuterniceşte Crivăţ Andreea, în calitate de consilier juridic, să îndeplinească toate formalităţile necesare pentru înregistrarea menţiunii la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa, conform prevederilor prezentei hotărâri.
 
Cu ducere la îndeplinire a prezentei hotărâri, se încredinţează conducerea S.C. Termica Distribuţie Năvodari SRL.
 
Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 442 din data de 29 ianuarie 2024.


 
Despre Termica Distribuție Năvodari
 

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 02 februarie 2024, societatea a fost înființată în anul 2010. Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 16.731.636 lei, pierdere de 2.639.197 lei și 75 de angajați.
 
Societatea se ocupă cu „Lucrări de constructii a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“ și are sediul pe strada Tineretului din Năvodari.
 
Primăria orașului Năvodari este unic acționar, iar administratori sunt Ion Apostol, Adrian Mihăilă, Nicoleta Stoica și Marian Surdu, Turcu Daniel. 
 
Numele Adrian Mihăilă apare și în Allemis Impact SRL, Ramadi Air Ink S.R.L..
 
Numele Nicoleta Stoica apare și în ECOPUI SRL. Numele  Turcu Daniel apare și în Smart Interim SRL, Denim Line Vinyl SRL, Za Urban Express SRL, Freya Insur Broker De Asigurare-Reasigurare SRL, Sixth June SRL, Century Solutions Box SRL.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Primarul Orașului Năvodari și SC First Project Imobiliar dau în judecată Prefectul județului Constanța. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii