Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatele membrilor Consiliului de Administrație al Termica Distribuție Năvodari SRL, reînnoite

ro

28 Nov, 2019 00:00 1506 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea societății Termica Distribuție Năvodari SRL din data de 16.10.2019 privind aprobarea raportului de evaluare a administratorilor Consiliului de Administrație al societății și numirea membrilor Consiliului de Administrație prin reînnoirea mandatelor.
 
Primăria Năvodari, în calitate de asociat unic al SC Termica Distribuție Năvodari SRL întrunit în ședința Consiliului Local din 30.09.2019, a aprobat mai multe hotărâri. Astfel, s-a decis aprobarea raportului de evaluare a membrilor Consiliului de Administrație al SC Termica Distribuție Năvodari SRL și numirea membrilor Consiliului de Administrație prin reînnoirea mandatelor următoarelor persoane: Surdu Marian, Mihailă Adrian, Jurubiță Constantin, Stoica Nicoleta și Apostol Ion. Mandatul membrilor Consiliului de Administrație prevăzut la alin. 1 va fi de 4 ani, respectiv de la data de 30.09.2019 până la data de 29.09.2023.
 
De asemenea, s-a aprobat contractul de mandat al administratorilor. Primarul Orașului Năvodari a fost mandatat să semneze contractele de mandat cu fiecare dintre administratori. Indemnizația membrilor va fi de 4.422 lei brut lunar conform HCL nr. 134/30.05.2019 privind aprobarea indexării indemnizației membrilor Consiliului de Administrație al SC Termica Distribuție Năvodari SRL.
 
Administrarea și conducerea SC Termica Distribuție Năvodari SRL se vor realiza potrivit prevederilor OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice și ale Legii nr. 31/1990 a societăților comerciale, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Crivăț Andreea, în calitate de consilier juridic, a fost împuternicită să îndeplinească toate formalitățile necesare pentru înregistrarea mențiunii la Oficiul Registrului Comerțului conform prevederilor prezentei hotărâri.
 
Citește și:
 
S-a majorat capitalul social al Termica Distribuție Năvodari SRL, societate deținută de Primăria Năvodari

Un nou administrator în Consiliul de Administraţie al societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii