Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:25 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Micşunelelor din cartierul Kilometrul 5 (galerie foto)

ro

23 Apr, 2013 00:00 1290 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Micşunelelor este situată în Kilometrul 5 şi se intersectează cu străzile Mugurului, Theodor Speranţia, Pandurului, Sălciilor, Amurgului, Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu şi Şoseaua Mangaliei. Pe acesta stradă se află şi Secţia de Poliţie nr. 5, fiind a arteră importantă din municipiu, care pe care se desfăşoară o circulaţie rutieră intensă. Dar realitatea este alta: cratere în carosabil,  astupate de mântuială ce pietriş. Trotuare distruse, borduri sparte şi asfalt crăpat. Oare de câte ori au fost avariate maşinile poliţiştilor pe acestă stradă, atunci când se grăbeau să ajungă la o intervenţie? Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Ti-a placut articolul?

Comentarii