Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu ştie cine sunt candidaţii PSD Mazăre o lasă „mai relaxat“ cu implicarea în campania pentru europarlamentare

ro

05 Apr, 2014 00:00 2244 Marime text
Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a declarat, vineri, că nu ştie în ce măsură se va implica în proxima campanie electorală pentru alegerile europarlamentare. Asta pentru că, spune el, ar avea alte preocupări. „Am alte preocupări. Nu ştiu, s-ar putea să facem (n.r. campanie). Mai delegăm pe cineva... Deocamdată am problema cu portul, după aia vine 1 Mai, am alte probleme. O să vedem şi cu campania. Mai relaxat...“, a explicat edilul şef.
Social-democratul a precizat că municipalitatea constănţeană se află, pentru moment, „în runda finală în bătălia pentru descentralizarea portului“. „Că nu-i pentru «primirea» portului, da?!?“, a atras atenţia primarul.
Oarecum dezinteresat de subiectul alegerilor pentru Parlamentul European, Mazăre a mai declarat: „Lasă-mă să mă concentrez pe port. Am treabă cu portul. Ce atâta campanie electorală?!? Nu poate să judece? Să judece oamenii cine se ţine de cuvânt, în promisiuni, cine nu...“. Nu în ultimul rând, liderul PSD Constanţa a precizat că nu va face inaugurări pentru vreun candidat la europarlamentare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii