Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Excursie în Munții Făgărașului Horia Tecău, „umil și recunoscător” în fața măreției naturii

ro

05 Dec, 2020 00:00 1963 Marime text
  • Horia Tecău a fost în Munții Făgărașului, postând pe rețelele de socializare un mesaj și mai multe imagin.


Campionul constănțean de tenis Horia Tecău a petrecut câteva ore foarte frumoase în natură, la munte, și s-a declarat încă o dată impresionat de măreția și frumusețea locurilor de basm cu care a fost binecuvântată România.

Horia Tecău a fost în Munții Făgărașului, iar mesajul său postat pe rețelele de socializare, alături de mai multe imagini din zona montană vizitată și de haștag-urile „Făgăraș, iarnă, România”, a fost: „Umil și recunoscător în fața iernii care vine”.

Vicecampion olimpic în 2016, la Rio, fost numărul 1 mondial la dublu masculin și câștigător a trei titluri de Grand Slam (două la dublu masculin și unul la dublu mixt), Horia Tecău este dominat de puternice sentimente naționale. El a transmis și un mesdaj de Ziua Dobrogei, cu ocazia evenimentului organizat de ziarul nostru.

„La Constanța, pe meleaguri dobrogene, am mers pentru prima oară la o lecție de tenis. Aveam doar șase ani și nimeni nu își imagina pe vremea aceea că voi face o carieră din aceasta. Dar am avut susținerea familiei, a prietenilor și a orașului în care m-am născut, iar toate acestea mi-au schimbat cursul vieții și m-au adus unde sunt acum. Acestea și multe altele sunt motive pentru care, pentru mine, Constanța și Dobrogea vor fi întotdeauna acasă. Să fim uniți și să credem în copii, întrucât ei sunt viitorul acestor locuri atât de minunate. Vă urez sănătate și la mulți ani!”, a transmis Horia.

Sursa foto: Facebook (Horia Tecău)



Citește și:

#Dobrogea Digitală
Mesajul transmis de jucătorul de tenis Horia Tecău de Ziua Dobrogei


„Locuri frumoase, de vis”
Simona Halep - la munte, într-un peisaj de basm




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii