Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Szemerjai, fostul diriginte al lui Horia Tecău „Ai încheiat o etapă a vieții de care poți fi mândru“

ro

11 Jun, 2022 12:33 2017 Marime text
  • În cadrul evenimentului „Sports Festival“, de la Cluj-Napoca, s-au derulat și momentele speciale ale retragerii campionului constănțean  din activitatea de jucător.

Fostul mare jucător de tenis de tenis constănțean Horia Tecău a pus punct carierei competiționale, momentul fiind marcat printr-un eveniment special, la Cluj-Napoca, în cadrul „Sports Festival“.

Lui Horia i-au fost alături pe teren, în acest moment emoționant, prieteni buni din tenis, mulți dintre ei din Constanța, precum Simona Halep, Andrei Pavel, Gabriel Trifu, Marius Copil, Robert Lindstedt, Patrick Mouratoglou, Bethanie Mattek-Sands, dar și un tânăr jucător. Show-ul a fost un mix neconvențional de meciuri, cu accent pe spectacol.

În partea a doua a meciurilor, dublul mixt Horia Tecău - Simona Halep i-a avut adversari, de cealaltă parte a fileului, și pe Stere Halep (tatăl Simonei) și Emil Boc (primarul Clujului), care au făcut pereche!

Totodată, s-a jucat și în familie, duelându-se cuplurile Horia - Romeo Tecău (tatăl său) cu Simona - Stere Halep, iar apoi au pătruns pe teren copiii, care s-au fotografiat cu Horia și Simona și au obținut autografe de la ei. 

Un mesaj emoționant cu ocazia acestui moment din viața și cariera lui Horia a avut și prof. Andrei Szemerjai, directorul LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, cel care i-a fost diriginte fostului sportiv.

Horia, 
Ani la rând ne-ai umplut inimile de bucuria victoriilor și a trofeelor ridicate deasupra capului în catedralele tenisului mondial: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open. Fiecare victorie ne bucura, fiecare înfrângere ne făcea să așteptăm cu nerăbdare următorul turneu. Anii au trecut, iar copilul de pe terenurile CSS2 Constanța a ajuns un bărbat la finalul unei cariere de star mondial. Acum, festivitatea de retragere ne-a umplut inimile de emoție și o lacrimă, că anii au trecut parcă prea repede. Ai încheiat o etapă a vieții de care poți fi mândru, dar vei începe o alta care, cu seriozitatea și modestia care te caracterizează, suntem convinși că va fi la fel de fructuoasă. Păcat că orașul care i-a dat lumii și românilor pe Horia, Simona, Andrei, George nu a reușit să facă ceva pentru ca să mai apară și alții ca ei! Îți doresc sănătate, bucurii alături de cei dragi și realizarea tuturor dorințelor!
Cu dragoste,
Andrei Szemerjai
Director LPS «Nicolae Rotaru» Constanța (fost CSS2 Constanța), este mesajul.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța    

Citește și:

Spectacol total la evenimentul de retragere din activitatea de jucător a lui Horia Tecău (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii