Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci demonstrativ la Iași, cu Horia Tecău, Andrei Pavel, Horia Brenciu și Cornel Ilie. „O experiență cu totul nouă. Mi-a plăcut!“ (GALERIE FOTO)

ro

14 Jul, 2022 16:20 1442 Marime text
 
  • Horia Tecău este vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu şi dublu mixt, actualmente căpitan-nejucător al echipei de Billie Jean King Cup, fosta FED Cup, a României.
 
La turneul Concord Iași Open 2022, desfășurat în municipiul moldav, s-a desfășurat și un meci demonstrativ, la care au evoluat constănțenii Horia Tecău (vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu şi dublu mixt, actualmente căpitan-nejucător al echipei de Billie Jean King Cup, fosta FED Cup, a României) și Andrei Pavel (directorul turneului Concord Iași Open), Horia Brenciu și Cornel Ilie, de la Trupa Vunk.
 

Sunt obișnuit să fiu pe terenul de tenis în fiecare zi. Dar acum a fost diferit. O experiență cu totul nouă despre prietenie, bucurie, optimism și arta de a nu ne lua prea în serios. Mulțumim, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Andrei Pavel și tuturor celor de la Concord Iași Open! Mi-a plăcut!, a fost mesajul lui Horia Tecău.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Horia Tecău)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii