Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Locuri frumoase, de vis” Simona Halep - la munte, într-un peisaj de basm

ro

27 Nov, 2020 00:00 2370 Marime text
  • Campioana din Constanța a demarat pregătirea pentru noul sezon, iar prima mare întrecere la care va participa în 2021 este Australian Open.
 
Campioana Simona Halep se relaxează și își încarcă bateriile la munte, într-un peisaj de basm, cu brazi și zăpadă din belșug. Constănțeanca a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini, care au devenit rapid virale.
 
„Tipul meu de antrenament din presezon”, a scris Simona, care nu s-a despărțit la munte, în mijlocul naturii, de o bicicletă. Fanii campioanei de la Wimbledon și de la Roland Garros au comentat pe marginea imaginilor hibernale înfrumusețate de sportiva din Constanța.
 
„Bucură-te de natură, de aerul curat de la munte, de zăpadă, de oamenii de lângă tine! Încarcă-ți bateriile pentru un nou campionat, într-un an mai bun decat 2020!”, „Locuri frumoase, de vis. Și mie îmi place cu bicicleta, mă relaxează foarte tare. Aer curat, multă sănătate și multă fericire și iubire, Doamne ajută!”, „Cât de frumos! Felicitări! Ce loc minunat! Și eu iubesc să merg cu bicicleta”, „Bravo, Simona! Mișcarea și aerul curat sunt secretul campioanei inimilor noastre”, „Bucură-te, Simona, de aerul proaspăt și ozonat din țara ta! Bucură-te de ospitalitatea noastră! Te iubim!”, „Frumusețea! Este în Carpați?” sau „Excelent! O cură de oxigen!”, au fost câteva dintre comentariile supoterilor campioanei. 
 

S-a vindecat de coronavirus

 
Simona Halep a revenit la pregătire, după perioada de pauză din pricina infectării cu Covid-19. Simona a anunțat pe 31 octombrie că a fost testată pozitiv cu coronavirus, iar pe 9 noiembrie a dat vestea bună că s-a vindecat. Campioana din Constanța a demarat pregătirea pentru noul sezon competițional, iar prima mare întrecere la care va participa în 2021 este Australian Open, turneu de Mare Șlem.
 
Sursa foto: Instagram, Facebook (Simona Halep)

Citește și:

Simona Halep a revenit la pregătire, după perioada de pauză din pricina infectării cu Covid-19

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii