Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Billie Jean King Cup Simona Halep, în echipa României pentru meciul cu Polonia. Horia Tecău debutează în noua funcție

ro

21 Mar, 2022 00:00 3118 Marime text

 
  • Cine va câștiga disputa programată pe 15 și 16 aprilie a.c., în Polonia, la Radomskie Centrum Sportu, din Radom, se va califica la turneul final 2022 al competiției Billie Jean King Cup.
 
Echipa naționlă feminină de tenis a României (senioare) va întâlni Polonia în calificările Billie Jean King Cup 2022, iar din echipa tricoloră pentru această dispută fac parte Simona Halep, Elena Gabriela Ruse, Irina-Camelia Begu și Monica Niculescu.
 
Cine va câștiga disputa programată pe 15 și 16 aprilie a.c., în Polonia, la Radomskie Centrum Sportu, din Radom, se va califica la turneul final 2022 al competiției Billie Jean King Cup (noul nume sub care se dispută Fed Cup), printre cele mai bune 12 echipe din lume. La întâlnirea Polonia - România, fostul mare jucător Horia Tecău a debuta în postura de căpitan-nejucător al echipei tricolore. Comducerea Federației Române de Tenis a anunțat numirea constănțanului în această  funcție pe 7 martie. Alina Cercel-Tecșor va fi în continuare antrenoarea echipei României.
 
Unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istoria României, Horia a preluat postul de căpitan - nejucător de la Daniel Dobre. „Conducerea FRT îi mulțumește antrenorului Daniel Dobre și îi urează mult succes în noua sa carieră lui Horia Tecău. Unul dintre cei mai valoroși și titrați jucători de tenis din istoria României, Horia Tecău, 37 de ani, are un palmares impresionant: 39 de turnee câștigate, printre care și trei de Grand Slam - Wimbledon și US Open la dublu masculin și Australian Open la dublu mixt, precum și alte 26 de finale jucate. În anul 2015, Horia Tecău a câștigat Turneul Campionilor și a fost desemnat Campion Mondial la dublu, titlu oferit de Federația Internațională de Tenis. Horia a ajuns până pe locul 2 în lume la dublu, în noiembrie 2015, și a jucat nu mai puțin de 19 ani pentru România în Cupa Davis“, a fost mesajul Federației Române de Tenis.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sura foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Horia Tecău)
 
Citește și:

Horia Tecău va fi căpitan nejucător al echipei României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii