Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Poliţist lovit cu o rangă în cap de un recidivist. Dosarul a ajuns ieri la Constanţa

ro

29 Jan, 2020 00:00 1629 Marime text

Un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Măcin, judeţul Tulcea, a fost lovit în cap cu o rangă, în timp ce îşi exercita atribuţiile de serviciu. Mai precis, omul legii fusese chemat, alături de un alt coleg, să aplaneze un conflict iscat între mai mulţi indivizi.


Poliţiştii i-au somat pe agresori să înceteze, însă, văzând că nu se opresc, au exercitat mai multe focuri de armă în plan vertical. Aceste avertismente nu i-au descurajat pe agresori, care şi-au îndreptat atacurile către persoanele aflate lângă cei doi agenţi de poliţie, în sensul că au aruncat cu obiecte contondente şi pietre în direcţia acestora.


La un moment dat, Ionuţ I. a aruncat cu o rangă în direcţia unuia dintre poliţişti, acesta fiind lovit în zona capului, ceea ce i-a determinat căderea la sol, precum şi o scurtă stare de inconştienţă din care şi-a revenit atunci când colegul său i-a venit în ajutor. După căderea la sol a poliţistului, o persoană a strigat „Băi, aţi omorât poliţistul!”, intervenţie care i-a determinat pe agresori să se oprească şi să părăsească în fugă locul faptei.


Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, fapta a avut loc aproape de jumătatea anului 2011. Anul trecut, Judecătoria Babadag a decis condamnarea celui care l-a lovit pe poliţist la aproape patru ani de închisoare cu executare (pedeapsă rezultată din contopirea altor condamnări anterioare ale inculpatului).


Decizia Judecătoriei Babadag a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa, dosarul ajungând ieri pe rolul instanţei constănţene. Primul termen a fost stabilit pentru începutul lunii aprilie. Oricare va fi decizia Curţii de Apel Constanţa, aceasta va fi definitivă.


Inculpatul a mai fost condamnat anterior pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi vătămare corporală gravă.


Citeşte şi:

„Reacţia organelor de poliţie şi jandarmerie a fost disproporţionată şi incoerentă“
Vasile Grigorenco, trimis în judecată pentru ultraj, a fost achitat


Un deţinut din Penitenciarul Poarta Albă, amendat după ce a ameninţat cu moartea un gardian

Detalii în exclusivitate
Echipaj SMURD Constanţa, bătut şi ameninţat în misiune - „Vă omor, pe voi şi pe familiile voastre“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii