Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa despre femeia suspectată că a agresat un polițist la Medgidia

ro

05 Apr, 2024 16:25 543 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa informează că la data de 20.02.2024, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii  arestului preventiv, faţă de inculpata C.V. în vârstă de 56 ani din mun. Medgidia, jud. Constanţa, aflată în stare de reţinere, pentru comiterea infracţiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de art. 257 alin. 1 şi 4 rap. la art. 193 alin. 1 din Codul penal.

Potrivit procurorilor, probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, în data de 04.04.2024, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla în sediul Poliţiei mun. Medgidia, jud. Constanţa, fără să îi fi fost permis accesul, inculpata C.V. l-a lovit cu palma în zona mandibulei drepte şi cu piciorul în zona genitală pe agentul de poliţie M.M.C., care se afla în timpul serviciului, provocându-i suferinţă fizică.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie“ - au precizat procurorii.

Citește și: 

Scandal în sediul Poliției Municipiului Medgidia! O femeie, suspectată că ar fi agresat un polițist
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii