Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist local din Piteşti, în stare foarte gravă, după ce a fost lovit de un tânăr!

ro

05 Nov, 2023 12:10 912 Marime text
foto cu rol ilustrativ Un poliţist local din Piteşti este în comă după ce a fost lovit de un tânăr în noaptea de sâmbătă spre duminică, agresorul fiind ulterior reţinut pentru ultraj.

Primăria Piteşti anunţă într-un comunicat că agresiunea a avut loc în zona centrală a municipiului, unde agentul se afla în patrulare, scrie Agerpres.ro. 

"C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă (...). Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului - act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere. În urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţistul este în stare foarte gravă şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Agresorul a fost reţinut şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

"În acest moment dificil, sperăm la recuperarea rapidă a poliţistului local şi suntem alături de familia sa. Ne exprimăm respectul pentru toţi cei care servesc comunitatea noastră şi vă îndemnăm să le arătaţi sprijinul şi recunoştinţa pe care o merită", se menţionează în comunicatul Primăriei Piteşti. 


Citește și:

Surse. Accident în Caracal. ​Tânără rănită de un poliţist din Constanța care s-a urcat beat şi drogat la volan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii