Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șefii parchetelor constănţene aşteaptă reconfirmarea CSM

ro

20 Dec, 2019 00:00 1094 Marime text

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii are în atenţie delegarea ori, mai bine zis, redelegarea şefilor de parchete din Constanţa şi Tulcea pe funcţiile de conducere.
Printre cei vizaţi se numără actualul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, magistratul Gill Julien Grigore – Iacobici. Procurorului-şef îi expiră mandatul pe funcţie la data de 1 ianuarie 2020. Amintim că acesta a fost numit în funcţia de prim-procuror al Parchetului Tribunalului prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 774/2016, pentru o perioadă de trei ani, începând cu data de 1 ianuarie 2017.
 
Alături de şeful Parchetului Tribunalului Constanţa, CSM mai pune în discuţie şi prelungirea delegării prim-procurorului Gabriela Rugea în fruntea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.
 
În plus, sunt vizaţi şi anchetatorii tulceni. Mai exact, se discută despre prelungirea delegărilor procurorilor Dan Stepanencu, la conducerea Parchetului Judecătoriei Tulcea, Coca Marina Creţu şi Mauna Ana Maria Casian, pentru funcţiile de prim-procuror, respectiv prim-procuror adjunct ai Parchetului Tribunalului Tulcea.
 
Citeşte şi:
 
Șef peste anchetatorii din Constanţa şi Tulcea Gigi Valentin Ștefan, undă verde pentru alte şase luni ca procuror general

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii