Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii din Bucureşti au decis Începe judecata lui George Karam!

ro

08 Apr, 2017 00:00 1566 Marime text
La aproximativ două luni după ce au constatat neregularitatea rechizitoriului prin intermediul căruia George Karam şi Constantin Pavel au fost deferiţi Justiţiei de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, magistraţii din capitală au redeschis dosarul.
 
Ieri, Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 12406/P/2012 din data de 20 februarie al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4 Bucureşti privindu-i pe inculpaţii George Karam, trimis în judecată pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals în declaraţii, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, şi Constantin Pavel, suspectat de fals în înscrisuri sub semnătură privată.
 
Ulterior, instanţa a dispus începerea judecăţii cauzei privindu-i pe inculpaţii George Karam şi Constantin Pavel, urmând ca termenul de judecată să fie stabilit după momentul rămânerii definitive a prezentei încheieri.
 
Decizia Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la instanţa superioară.
 
Amintim că, în urmă cu aproape două luni, judecătorii au constatat neregularitatea rechizitoriului mai sus precizat, hotărând că „nu sunt suficient individualizate faptele pentru care s-a dispus trimiterea in judecată a inculpaţilor, respectiv nu sunt menţionate datele şi locurile exacte ale săvârşirii presupuselor fapte şi descrierea detaliată a presupusei activităţi infracţionale pentru a se putea analiza competenţa teritorială a instanţei şi a se defini limitele şi obiectul judecăţii şi nu este clar stabilită corespondenţa dintre situaţia de fapt şi încadrarea juridică a faptelor, şi nici participaţia penală a inculpaţilor la pretinsele infracţiuni“.
 
Într-un alt dosar, George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut, precum şi Constantin Pavel, un alt inculpat în prezenta cauză, sunt judecaţi, sub control judiciar, alături de alte persoane, în dosarul restaurantul Beirut, distrus în aprilie 2014 de un incendiu. Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu au pierit în această tragedie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii