Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța ADD. Iulia SRL repară gardul cimitirului ortodox din 23 August cu 38.000 de euro (DOCUMENT)

ro

01 May, 2024 11:48 499 Marime text
Primăria Comunei 23 August
  • ADD. Iulia SRL este deținută și administrată de Tiberiu Popescu.
ADD. Iulia SRL a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria 23 August, contractul vizând repararea gardului cimitirului ortodox din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 190.229,35 de lei fără TVA, adică peste 38.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Reparații gard cimitir ortodox 23 August“, iar în descriere se precizează că acest contract presupune „defacerea împrejmuirilor din elemente prefabricate, reparații tencuieli, tencuieli pe bază de ciment pentru suprafețe exterioare, vopsitorii pe bază de acetat de polivinil pentru exterior pe tencuială, montat gard tip jaluzea“.
 
Despre ADD. Iulia SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 mai 2024, ADD. Iulia SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în Constanța, pe strada Sentinelei și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
ADD. Iulia SRL este deținută și administrată de Tiberiu Popescu.
 
Conform termene.ro, ADD. Iulia SRL figurează cu 14 achiziții directe (Comuna 23 August, Municipiul Mangalia, Școala Gimnazială George Coșbuc 23 August printre autoritățile contractante).
 
În 2022, ADD. Iulia SRL a declarat nouă angajați, pierderi peste 20.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 750.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria 23 August cumpără cu aproape 120.000 de euro mobilier școlar pentru Școala Gimnazială „George Coșbuc“, prin PNRR (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii