Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supernova Group modernizează fostul centru comercial Cora Constanța Brătianu

ro

01 May, 2024 10:12 1114 Marime text
Supernova Group modernizează fostele centre comerciale Cora din București Lujerului și Constanța Brătianu și le redeschide sub identitatea Supernova, se arată într-un comunicat oficial. Astfel, centrele renovate vor fi cunoscute sub numele de Supernova București Lujerului și Supernova Constanța.Supernova Pitești.

Conform sursei citate, în ambele centre au fost inaugurate noi branduri internaționale și multe altele sunt deja planificate să li se alăture în viitorul apropiat. Un punct de atracție este noul hipermarket Carrefour, complet renovat și modernizat, care până acum funcționa sub brandul Cora. S-au întreprins și vor continua renovări majore ale facilităților interioare și exterioare ale centrelor, pentru a asigura cea mai bună experiență pentru clienți.

În total, Supernova Group operează sapte centre din care șase centre sub brandul Supernova în România; festivitățile de inaugurare vor începe la Supernova București Lujerului între 6 și 9 iunie 2024 și la Supernova Constanța-Brătianu între 16 și 19 mai 2024.

,,Suntem nerăbdători să oferim comunităților din București și Constanța două centre comerciale moderne care redefinesc experiența de cumpărături. Ne-am asumat, pe deplin, misiunea de a aduce plus valoare consumatorilor români prin lucrările pe care le-am realizat asupra infrastructurilor interne, optimizarea spațiilor, servicii premium și extinderea ofertei comerciale. Nu ne dorim să ne oprim aici, ci ne angajăm să continuăm procesul de rebranding, astfel încât an de an, să fim mai buni și mai actualizați la cerințele actuale ale pieței”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii