Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Spectre Fit Concept SRL din Constanța va asigura dirigenția de șantier pentru reabilitarea energetică a Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ din Medgidia (DOCUMENT)

ro

01 May, 2024 11:25 422 Marime text
  • Contractul „Servicii de dirigenție de șantier pentru Liceul Dragomir Hurmuzescu“ a fost atribuit de Primăria Medgidia societății Spectre Fit Concept SRL.
  • Firma desfășoară activități ale centrelor de fitness.
  • Lepădatu Olimpia este asociat unic și administrator.
 
Municipiul Medgidia a atribuit, prin negociere directă, contractul „Servicii de dirigenție de șantier pentru Liceul Dragomir Hurmuzescu“.
 
Spectre Fit Concept SRL este societatea care a obținut pe data de 29 aprilie 2024 contractul în valoare de 198.000 lei.
 
Obiectivul general al proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice – Liceul Tehnologic Dragomir Humuruzescu“ este reducerea consumurilor de enerrgie primară și realizarea de economii la niveluil bugetului local, dar și perspectiva unui rol activ asumat de amninistrația publică ca model pentru comunitate în ideea de a promova și susține utilizarea noilor tehnologii în domeniul eficienței energetice și surselor de energie regenerabilă.
 
Achiziția Serviciilor de dirigenție de șantier constă în prestarea serviciilor de supraveghere/ dirigenție de șantier pentru proiectul „Creșerea eficienței energetice a clădirilor publice — Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu". Scopul Serviciilor de dirigenție de șantier pe care dirigintele de șantier trebuie săle asigure pentru obiectivul de investiții, este de a oferi Beneficiarului garanția că operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul de executie lucrări își va îndeplini toate responsabilitățile asumate pun contract, va respecta prevederile legale, reglementările tehnice, proiectul tehnic, detaliile de execuție, caietele de sarcini.
 

Despre Spectre Fit Concept SRL

 
În anul 2018, Spectre Fit Concept SRL are sediul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Nr. 106 din Constanța și desfășoară activități ale centrelor de fitness. Lepădatu Olimpia este asociat unic și administrator. Firma a câștigat, prin negociere directă, 7 contracte de la autorități publce locale. Printre acestea se numără: Comuna Nicolae Bălcescu, Municipiul Medgidia și
Comuna Mihai Viteazu.
 
În anul 2022, societatea cu zero angajați a declarat o cifră de afaceri de 64.509 lei și un profit de 19.610 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de achiziție publicate pe SEAP.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infoirmații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
Licitații Constanța: Primăria Medgidia cumpără mobilier școlar, materiale didactice și echipamente cu peste 730.000 de euro (DOCUMENT)

Licitații Constanța: Primăria Medgidia, achiziție de energie electrică (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii