Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Asfalt Dobrogea SRL, contract de peste 250.000 de euro cu Primăria Techirghiol pentru reparații și întreținerea a două străzi (DOCUMENT)

ro

01 May, 2024 11:34 505 Marime text
Primăria Techirghiol. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Orașului Techirghiol
  • Asfalt Dobrogea SRL este deținută de Vasilica Comănescu și Iurin Pancencu.
Asfalt Dobrogea SRL și-a adjudecat de la Primăria Techirghiol, prin procedura simplificată, contractul vizând reparațiile și întreținerea a două străzi din oraș.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 1.275.983,28 de lei fără TVA, adică peste 256.000 de euro, la cursul actual.
 
Pentru acest contract au fost depuse două oferte admisibile, valoarea inițial estimată de primărie fiind de 1.575.210 lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Contract de execuție lucrări de reparație și întreținere curentă a străzilor asfaltate - str. N. Bălcescu și str. Câmpinei în oraș Techirghiol, județ Constanța“.
 
În descriere se precizează că „Obiectul viitorului contract de achiziție publică îl reprezintă execuția lucrărilor de întreținere și reparații curente a străzilor asfaltate, conform memoriilor tehnice de specialitate, Caiete de sarcini și formularele F3, pentru: str. N. Bălcescu, tronson Piața Republicii – Plantelor pentru 11.554 mp și str. Câmpinei, tronson Plantelor – Răscoala din 1907 pentru 574 mp, prin refacerea stratului de uzură, ridicarea la cota a căminelor și execuția marcajelor rutiere“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în SEAP.
 
Despre Asfalt Dobrogea SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la 1 mai 2024, Asfalt Dobrogea SRL a fost înființată în anul 2008, are sediul social în Constanța, pe strada Interioară, nr. 4 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Firma are puncte de lucru și în Ovidiu și Năvodari.
 
Asociații Asfalt Dobrogea SRL sunt Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administrator, alături de Adrian Șerban-Comănescu.
 
Numele Vasilicăi Comănescu se regăsește și în Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Iurin Pancencu figurează și ca administrator al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Pan Tour & Parking SRL, Ana Panasoc SRL și Comprest Util SRL.
 
Adrian Șerban-Comănescu figurează și în Luxury Anis SRL, Revers SRL, dar și ca administrator Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Asfalt Dobrogea SRL figurează cu 83 de achiziții directe (Comuna Lumina, Comuna Horia, Comuna Limanu, printre autoritățile contractante) și 90 de contracte publice (Orașul Murfatlar, Orașul Techirghiol, Comuna Crucea printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat 172 de angajați, profit peste 6,46 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 83,37 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
Euroest Plus Imobiliare SRL și Troia Premium Construct SRL, contract de peste jumătate de milion de euro pentru reabilitarea unui bloc din Tulcea (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii