Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Daruri pentru peste 40 de persoane din Amzacea, din partea marinarilor militari (GALERIE FOTO)

ro

01 May, 2024 12:53 461 Marime text
Sursa foto: Facebook Forțele Navale Române

Sufletul de marinar este mare! Acest fapt a fost demonstrat de marinarii militari din cadrul Flotilei 56 Fregate „Contraamiral Horia Macellariu”, care au oferit cadouri pentru peste 40 de persoane din Amzacea, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.
 

Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, marinarii militari din cadrul Flotilei 56 Fregate „Contraamiral Horia Macellariu” au desfășurat, în perioada 15 – 30 aprilie, campania umanitară „Suflet de marinar”, menită să aducă bucurie pe chipurile copiilor din localitatea Amzacea, județul Constanța.
 
Conform unui comunicat transmis de Forțele Navale Române, militarii au reușit să ajute peste 40 de persoane, atât copii, cât și adulți. Donațiile marinarilor militari au fost oferite de către membrii comitetului de organizare și desfășurare a campaniei umanitare, în colaborare cu parohia locală.
 
Pe data de 15 mai 2024, Comandamentul Flotilei 56 Fregate „Contraamiral Horia Macellariu” aniversează 104 ani de tradiții militare.
 
Cu această ocazie, copiii din localitatea Amzacea, care au primit cadouri de la marinari sunt invitați în Portul Militar Constanța pentru a fi „cadeți” timp o zi.
 
Ei vor participa la manifestările organizate cu acest prilej și vor alerga împreună cu cei care au donat în cadrul crosului „Alerg pentru zâmbete”, a transmis sursa citată.
 
Citește și
Lumea marinarilor Un primar solidar cu Forțele Navale. Vasile Berariu, Boroaia, Omul Anului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii