Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Declarații prefect și inspector general Pereții de plexiglas vor fi suportați din bugetele școlilor și folosiți în clasele care nu asigură distanțarea de 1 metru (video)

ro

08 Sep, 2020 13:45 4297 Marime text

La această oră, în fața Inspectoratului Școlar Județean Constanța, prefectul județului, George Niculescu, și inspectorul școlar general, prof. Sorin Mihai, oferă declarații de presă cu privire la începerea anului școlar 2020-2021, ca urmare a videoconferinței cu directorii unităților de învățământ din județul Constanța.

Școala din Cuza Vodă este singura unitate în care învățământul va începe online 100%. Prof. Sorin Mihai a vizitat, ieri, această unitate și s-a declarat mulțumit de faptul că primarul comunei a reacționat imediat și a dispus achiziționarea a 600 de tablete. Totodată, în clase s-au luat măsuri tehnice pentru a putea fi transmise lecțiile în regim streaming.
Până mâine, la ora 14, școlile trebuie să transmită ISJ Constanța scenariile aprobate în consiliile de administrație, iar pe data de 10 septembrie, Consiliul județean va comunica cum va debuta anul școlar 2020-2021.
În videoconferința cu directorii, aceștia au ridicat problema pereților de plexiglas în cazul în care nu se poate respecta distanța de un metru între elevi. Prefectul a declarat că acestea vor fi achiziționate din bugetele unităților de învățământ.
De asemenea, prof. Sorin Mihai a mai afirmat că se va deplasa la cele patru unități de învățământ în localitățile în care nu există apă curentă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii