Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Adonica Consulting SRL va elabora studii DNSH pentru reabilitarea Școlii din Eforie Nord și a lacului Belona, proiecte dezvoltate de Primăria Eforie (DOCUMENTE)

ro

24 Apr, 2024 13:39 450 Marime text
  • Primăria Eforie a semant cu Adonica Consulting SRL din Galați.
  • Firma și-a adjudecat prin negociere directă, pe data de 18 aprilie 2024, două contracte „Servicii de elaborare studiu DNSH“, în valoare de 55.000 lei fiecare.
  • Asociații firmei Adonica Consulting SRL sunt Adrian Seceleanu, cu 95% din capitalul social, și Rareș Arhire, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei este Adrian Seceleanu.
 
Două contracte „Servicii de elaborare studiu DNSH“ au fost atribuite de Primăria Eforie societății Adonica Consulting SRL.
 
Cele două contracte, atribuite pe data de 18 aprilie, au o valoare de 55.000 lei fiecare. Contractele presupun furnizarea serviciilor de elaborare studiu DNSH (Do No Significant Harm). Evaluarea DNSH va lua în considerare Metodologia privind abordarea principiului DNSH și imunizarea infrastructurii la schimbări climatice.
 
„Este o nouă obligație pe care o au autoritățile pentu elaborarea studiului DNSH cu privire la impactul proiectului asupra mediului. Deci, suntem obligați să întocmin DNSH pentru cele două proiecte pe care le avem în derluare: reabilitarea Școlii din Eforie Nord și reabilitarea Lacului Belona“, ne-a explicat Cecilia Cretu, șef Serviciu Afaceri Externe și Protocol din cadrul Primăriei Eforie.
 
 

Școala Gimnazială din Eforie Nord se modernizează. Va avea o sală de sport cu pasarelă de legătură

 
 
Obiectul contractului „Reabilitare și modernizare școala gimnazială nr. 1 Eforie Nord, construire sală de sport“ îl reprezintă proiectarea, asigurarea asistenței tehnice și execuția lucrărilor pentru reabilitarea și modernizarea școlii gimnaziale nr. 1 Eforie Nord -  construire sală de sport, amplasare rezervă incendiu, refacere împrejmuire, urmând a fi realizate următoarele activități: întocmirea documentației tehnice pentru autorizarea executării lucrărilor de construire și a documentației pentru obținerea avizelor (dacă este cazul), elaborarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție, asistență tehnică proiectant pe perioada executării lucrărilor;  lucrări de reabilitare și construcție clădiri (clădire școală existentă, sala de sport propusă cu pasarelă de legatură) și lucrări de amenajări exterioare, lucrări pentru asigurare utilități.
 
 

Lucrări de peste 200.000 de euro la Lacul Belona, din Eforie

 
 
Primăria Eforie a semnat pe 16 august 2022 contractul privind lucrări de construcții suplimentare pentru obiectivul „Amenajarea obiectivului turistic natural de utilitate publică – Lacul Belona, Orașul Eforie“, firma care și-a adjudecat contractul, prin procedura simplificată, fiind Setconstruct Constanța. Valoarea acestuia este de 1.085.461,07 lei fără TVA.

Totodată, în aprilie 2019 firma semnase cu primăria un alt contract privind Lacul Belona, fiind vorba despre „Servicii proiectare, asistenţă tehnică, execuţie lucrări, furnizare echipamente şi dotări pentru obiectivul «Amenajarea obiectivului turistic natural de utilitate publică lacul Belona, oraşul Eforie»“, valoarea fiind de 10.862.435,26 de lei.
 
 

Despre Adonica Consulting SRL

 
Înființată în anul 2016, firma are sediul social pe strada Sulfinei, nr. 1 din Galați și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociații firmei sunt Adrian Seceleanu, cu 95% din capitalul social, și Rareș Arhire, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei este Adrian Seceleanu.
 
Societatea a câștigat, prin negociere directă, de la autorități publice locale 156 de contracte. Printre acestea se numără: Consiliul Local Eforie, Comuna Stilpu, Apă Canal SA, Comuna Cleja și altele.     
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 16 salariați a raportat o cifră de afaceri de 1.320.537 lei și un profit de 44.267 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire a celor două contracte, publicate pe SEAP.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: AMG Lorem Consult SRL va elabora studii DNSH pentru Centrul cultural „Ion Movilă“ şi centrul de excelenţă „Carmen Sylva“, proiecte dezvoltate de Primăria Eforie (DOCUMENTE)
 
Lucrări de peste 200.000 de euro la Lacul Belona, din Eforie. Firma câștigătoare nu este la primul contract în oraș

Cumpărări directe: Inter Elchim SRL a mai bifat un contract cu Primăria Eforie. Firma se va ocupa de întreținerea fântânilor arteziene (DOCUMENT)

Cumpărări directe: Armis Aqua SRL va încasa de la Primăria Eforie peste 350.000 de lei pentru reabilitarea foișoarelor și posturilor salvamarilor (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii