Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Jandarmii, în vizită la Școala nr. 12 – au fost aduși și câinii de serviciu

ro

25 Apr, 2024 15:55 433 Marime text
Sursa foto: IJJ Tulcea

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 12 din Tulcea au primit o vizită din partea Jandarmilor, în cadrul programului „Școala Verde”. Cei mai mulți au fost încântați de vizita câinilor-jandarmi, care și-au arătat abilitățile și legătura puternică pe care o au cu conductorii lor. De asemenea, elevii au primit informații despre regulile de siguranță personal și cum să prevină incidentele în apropierea unităților de învățământ. Întrevederea s-a încheiat cu aplauze.
 
Elevii din cadrul Școlii Gimnaziale Nr.12 Tulcea ne-au adus astăzi bucurie în suflete, iar noi le-am oferit câteva momente în compania celor mai dragi ,,camarazi” ai noștri.

Aceștia au așteptat nerăbdători întâlnirea cu câinii de serviciu ai jandarmilor tulceni și au fost numai ochi și urechi la exercițiile demonstrative care au dovedit abilitățile și legătura puternică pe care o au cu conductorii lor.

Întrebările copiilor nu au fost puține, iar noi am încercat să le oferim cât mai multe informații legate de personalitatea și activitatea pe care o desfășoară fiecare patruped, dar și aspecte legate de rolul important pe care aceștia îl au în misiunile executate alături de conductorii lor.

De asemenea, copiii au primit informații utile referitoare la regulile de siguranță personală, adoptarea unui comportament civilizat și prevenirea oricăror incidente la școală și în apropierea unităților de învățământ.

Așa a fost astăzi în cadrul programului ,,Școala Verde”: bucurie, entuziasm, curiozitate, multe aplauze și promisiunea că ne vom revedea”, a transmis printr-un comunicat, Inspectoratul de Jandarmerie Județean (IJJ) Tulcea.
 
Citește și

Ziua Jandarmeriei Române, marcată la Tulcea (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii