Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul, pe masa consilierilor locali Chioșcul alimentar situat la parterul Școlii Generale nr. 15 „Grigore Antipa" din Constanța poate fi închiriat (DOCUMENT)

ro

24 Apr, 2024 11:56 430 Marime text
  • Proiectul de hotărâre nr. 214/2024 pentru modificarea şi completarea H.C.L. nr. 306/2023 privind închirierea prin licitație publică a spațiului situat în municipiul Constanţa, Şoseaua Mangaliei nr. 126, amplasat la parterul Şcolii Generale nr.15 „Grigore Antipa”, în suprafață utilă de 15 mp, având destinaţia de chioşc alimentar se află pe ordinea de zi a ședinței CL Constanța.
  • Iniţiatorul proiectului care are avizele Comisiilor de specialitate nr. 1 şi nr. 5 este primarul Vergil Chiţac.
 
Consiliul Local Constanța este convocat în ședință ordinară, în Sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, vineri, 26 aprilie, de la ora 10:00.
 
Pe ordinea de zi a ședinței ordinare se află și Proiectul de hotărâre nr. 214/2024 pentru modificarea şi completarea H.C.L. nr. 306/2023 privind închirierea prin licitație publică a spațiului situat în municipiul Constanţa, Şos. Mangaliei nr. 126, amplasat la parterul Şcolii Generale nr.15 „Grigore Antipa”, în suprafață utilă de 15 mp, având destinaţia de chioşc alimentar. Iniţiatorul proiectului care are avizele Comisiilor de specialitate nr. 1 şi nr. 5 este primarul Vergil Chiţac.
 
Luând în considerare adresa nr. 2421/2023 a „Liceului de Marină" Constanța înregistrată la Primăria municipiului Constanța sub nr.242826/18.12.2023 pentru clarificarea unor aspecte legate de modul de organizare a licitației - privind închirierea prin licitație publică a spațiului chioșc alimentar situat în municiplul Constanța, Șoseaua Mangaliei nr. 126, amplasat la parterul Școlii Generale nr. 15 „Grigore Antipa", în suprafață utilă de 15 mp, cu destinația - chioșc alimentar, s-a procedat la modificarea Caletului de sarcini și a Fișei de date în sensul suplimentării  acestora cu precizări obiective care să faciliteze desfășurarea procedurii de închiriere prin licitație publică a spațiulul chioșc alimentar situat în municipiul Constanța, Șoseaua  Mangaliei nr. 126, amplasat la parterul Școlii Generale nr. 15 „Grigore Antipa", în suprafață utilă de 15 mp, având destinația de chioșc alimentar.
 
Precizările obiective se referă la cuantumul garanției de participare, participanții la Iicitația publicp, contravaloarea documentelor de atribuire, criteriile de atribuire a contractului de închiriere.
 
Față de cele mai sus prezentate, în temeiul prevederilor art.136 alin. (8), lit. b) din OUG nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, s-a întocmlt prezentul raport de specialitate care însoțește prolectul de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr. 306/2023 privind închirierea prin licitație publică a spațiului, situat în municipiul Constanța, Șoseaua Mangaliei nr. 126, amplasat la parterul Școlii Generale nr. 15 „Grigore Antipa", în suprafață utilă de 15 mp, având destinația de chioșc alimentar, ce va fi supus spre analiză, dezbatere și aprobare plenului Consiliului Local al municipiului Constanța.
 
În urma aplicării metodologiei de evaluare, opinia cu privire la valoarea chiriei de piață a activului chioșc alimentar, amplasat în strada Șoseaua Mangaliei nr. 126, corp clădire Cl, Liceul de Marina, municipiul Constanța, județul Constanța, la data de 12.03.2024, exclusiv în condițiile prezentate în raport, este 111 euro/lună, exclusiv TVA.
 
În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotărâre la care facem referire.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Caietul de sarcini și Fișa de date, în atenția consilierilor locali: Chioșcul alimentar, situat în corpul C3 al Liceului Tehnologic „Tomis" din Constanța, poate fi închiriat (DOCUMENT)
 
Consilierii locali vor aporba principalii indicatori tehnico-economici: Școala Gimnazială nr.22 „I.C. Brătianu” din Constanța, reabilitată energetic (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii