Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reguli de circulație, jocuri și desene la Constanța. Întâlnire între polițiști și copii (FOTO)

ro

25 Apr, 2024 20:47 489 Marime text

 
Entuziasm, încredere, veselie, așa ar putea fi caracterizate întâlnirile pe care colegii noștri le-au avut cu copiii de la unitățile de învățănt din județul Constanța.
 
Cu toții, de la preșcolari până la elevii din licee, au luat parte cu interes la activitățile desfășurate împreună cu polițiștii.
 
Astfel, copiii de la Grădinița Roboțel din Constanța au ascultat cu cel mai mare interes explicațiile colegilor noștri de la Serviciul Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, care i-au învățat cum să traverseze strada și semnificațiile indicatoarelor rutiere, transmite IPJ Constanța. 
 
Cei mai mari au realizat desene în care au ilustrat regulile de circulație, pe înțelsul lor, desene pe care le-au oferit, în dar, colegilor noștri de la Poliția Ovidiu.
 
Copiii de la școala gimnazială și grădinița din satul Râmnicu de Jos s-au întâlnit cu polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Cogealac, care i-au învățat cum să evite situațiile în care pot fi în pericol.
 
În același timp, elevii de la Școala Gimnazială nr. 43 Ferdinand și Școala Gimnazială nr. 12 B.P. Hașdeu din municipiul Constanța, Școala Gimnazială Constantin Brâncuși Medgidia și Școala Gimnazială nr. 7 Mircea Dragomirescu Medgidia s-au întâlnit cu colegii noștri de la Serviciul Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, care le-au vorbit despre riscurile asociate consumului de substanțe interzise, violența în școli și discriminare, a mai punctat sursa citată.
 
La sfârșitul activităților, spre încântarea lor, cei mici au vizitat autospecialele de poliție și au făcut poze de grup.


foto: IPJ Constanța 



Citește și:

Știri ConstanțaTrei copii au plecat de acasă, noaptea. Mama minorilor a fost sancționată
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii