Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii de la transporturi au verificat sute de trenuri. Care sunt rezultatele

ro

27 May, 2018 08:33 1490 Marime text
Polițiștii de la transporturi din toată țara au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare.
 
 Astfel, au efectuat controale în 364 de stații de cale ferată, patrulând 403 trenuri de călători. Activitățile au avut ca rezultat depistarea a 5 persoane date în urmărire națională și a 4 minori lipsiți de supraveghere, care au fost predați familiilor sau internați în centrele de plasament. Totodată, au fost identificate 5 persoane cu afecțiuni psihice, care au fost internate în unitățile spitalicești și 5 deținători și consumatori de droguri.
 
În această perioadă, polițiștii de la transporturi au depistat în flagrant delict 25 de persoane bănuite de comiterea de infracțiuni. Au fost întocmite 89 de dosare penale, majoritatea de furt, distrugere, evaziune fiscală, contrabandă, braconaj piscicol și infracțiuni la regimul circulației.
 
Polițiștii au desfășurat și 13 acțiuni specifice, pentru siguranța transporturilor pe apă, pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol și a contrabandei, fiind aplicate 132 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 26.000 de lei și indisponibilizate, în vederea confiscării, bunuri de 35.000 de lei (32 kg. de pește, instrumente ilegale de pescuit, 44.000 de țigarete, 1.000 kg. de cărbune și 240 kg. de semințe floarea soarelui). 
 
Pe timpul patrulării în trenurile de călători, au fost depistați 7 vânzători ambulanți neautorizați, 5 persoane care practicau cerșetoria și 117 călători frauduloși.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii